SRAMAN NAPAD REALA IZ MADRIDA NA DUŠANA VLAHOVIĆA: Ova poruka "kraljevskog kluba" stavlja veliku mrlju na Srbinovu karijeru
Foto: EPA/Alessandro di Marco

miniranje

SRAMAN NAPAD REALA IZ MADRIDA NA DUŠANA VLAHOVIĆA: Ova poruka "kraljevskog kluba" stavlja veliku mrlju na Srbinovu karijeru

Fudbal -

Srpski napadač Dušan Vlahović (23) bio je ovog leta na pragu prelaska u Real iz Madrida.

Dušan Vlahović
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

I nije samo centarfor Juventusa bio u fokusu "kraljevskog kluba", već i PSŽ, Čelsija, Mančester junajteda, Arsenala, Bajerna... Povezivali su strani mediji i razni insajderi Srbina sa mnogim jakim klubovima, ali je on ipak ostao u Torinu.

Transfer Dušana Vlahovića u Real iz Madrida je bio pred realizacijom, a onda ga je neko minirao. Po završeku prelaznog roka oglasila se veb stranica Defensa Central sa tekstom u kojem kaže da do prelaska Vlahovića u Real nije došlo, jer su u "kraljevski klub" došli izveštaji da bi fudbaler Juventusa u narednim godinama mogao imati ozbiljnih problema s povredama.

Real je bio spreman za veliki transfer. Predsednik kluba Florentino Perez želeo je veliko ime u napadu, ali na kraju su se čelnici kluba predomislili u slučaju 23-godišnjeg reprezentativca Srbije. Očigledno su navijači Reala nezadovoljni, što se može videti na društvenim mrežama, pa čelnici kluba traže opravdanje što nisu realizovali transfer. Tako su i smislili priču da preko internet stranice koja je bliska klubu nameste podmetačinu Dušanu Vlahoviću.

Dušan Vlahović
foto: Printskrin

Kako piše Defenca Central, Real je odustao od želje za transferom nakon što su se konsultovali sa "brojnim stručnjacima".

"Glavni razlog koji je blokirao dolazak Dušana Vlahovića su njegovi konstantni problemi s povredama. Naročito se radi o hroničnom problemu s preponama koje ima i koje će ga pre ili kasnije poslati na operaciju", navodi madridski Defensa Central.

Florentino Perez, Real Madrid
foto: EPA/LUCA PIERGIOVANNI

Ovakve vesti sigurno se neće dopasti Juventusu, ali ni srpskom napadaču. Da li je u pitanju samo neka igra Reala kako bi spustili cenu teško je proceniti, ali su odlučili javno da puste neproverenu informaciju i tako nanesu veliku štetu Dušanu Vlahoviću.

U inat autorima spornog i neproverenog teksta, Srbin je krenuo sjajno na početku nove sezone. Sasvim suprotno predviđanjima iz Reala, Vlahović izgleda sjajno u dresu Juventusa. U tri utakmice je postigao dva gola i upisao asistenciju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track