HRVATSKI MEDIJI BRUJE O POTEZU SRBINA! Uzeo pasoš DRUGE DRŽAVE, promenio reprezentaciju, pa poručio komšijama: Vaš sam NAVIJAČ!
Foto: Hrach Khachatryan / Pixel Media / Profimedia

zanimljiva izjava

HRVATSKI MEDIJI BRUJE O POTEZU SRBINA! Uzeo pasoš DRUGE DRŽAVE, promenio reprezentaciju, pa poručio komšijama: Vaš sam NAVIJAČ!

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je Jermeniju sa minimalnih 1:0 u gostima u meču kvalifikacija za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Na golu Jermenije blistao je jedan Srbin - Ognjen Čančarević, koji je uzeo pasoš ove zemlje, promenio reprezentaciju i pruža sjajne partije za pomenuti nacionalni tim.

Hrvatski mediji bruje o potezu koji je Čančarević napravio posle utakmice, pa je tako na portalu Indeks.hr osvanuo tekst sa naslovom "Srpski golman Jermenije nakon utakmice zaustavio Dalića. Imao je posebnu poruku". U pomenutom tekstu preneli su poruku koju je Čančarević preneo Daliću.

- Samo tako nastavite dalje, pratim vas, vaš sam navijač - rekao je Srbin u dresu Jermenije selektoru Hrvatske.

Nedavno je Čančarević istakao i da mu je najbolji potez u karijeri bio prihvatanje poziva Jermenije.

- Poziv u reprezentaciju Jermenije je moje najveće fudbalsko dostignuće. Nadam se da ću svojim iskustvom biti od koristi i pomoći jermenskom timu. Veoma mi je drago što sam primio ovaj poziv. Spreman sam da pomognem timu 200 odsto - otkrio je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track