Mudrinski: Ovako se stiže do trofeja

Zvezda prošla i Kulu

Mudrinski: Ovako se stiže do trofeja

Fudbal -
Naravno da sam srećan zbog golova koje postižem, ali i naglašavam da su oni zasluga čitave ekipe, u dahu će Mudrinski

Junak Zvezdine pobede u Kuli Ognjen Mudrinski priznaje da crveno-beli u duelu sa fudbalerima Hajduka 1:0 u šestom kolu Superlige nisu igrali na prepoznatljivom nivou, ali kaže da se ubedljive pobede i ne mogu očekivati na svakom meču. Njegov gol je, dodaje, posledica rada cele ekipe.

“Ovakvim pobedama se stiže do trofeja. U prvom poluvremenu stvorili smo nekoliko prilika koje, nažalost, nismo uspeli da realizujemo. I pored toga, pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Igrači Hajduka u 90 minuta nisu uspeli ozbiljnije da ugroze naš gol. Naravno da sam srećan zbog golova koje postižem, ali i naglašavam da su oni zasluga čitave ekipe”, u dahu će Mudrinski posle minimalca od 1:0 do kojeg su Beograđani stigli upravo zahvaljujući njegovom golu.

Štoper Milan Jovanović ima gotovo identičan stav.

“Nisam zadovoljan igrom, ali pišu se tri boda i niko ne bi imao ništa protiv da u svakom meču pobeđujemo na ovakav način. Ritam utakmica u koji smo ušli je veoma naporan i zato je došlo do pada koncentracije i agresivnosti u drugom poluvremenu. Najvažnije je da smo prebrodili tradionalno teško gostovanje i da se u Beorgad vraćamo sa nova tri boda. Slabijoj igri kumovalo je i to što smo igrali bez prisustva publike i u pojedinim trenuticma imali utisak da se radi o trening, a ne o zvaničnom meču. Ovo nam je drugi put u pet odigranih utakmica da igramo bez prisustva navijača i iskreno verujem da se to više neće događati”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track