Ivanović učestvovao u akciji za gol i trijumf Čelsija

Premijer liga

Ivanović učestvovao u akciji za gol i trijumf Čelsija

Fudbal -
Ešli Kol pogodio gol Stouka pet minuta pre kraja

Centaršut srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića i pogodak Ešlija Kola doneli su Čelsiju minimalnu pobedu nad Stoukom u petom kolu engleske Premijer lige. Lider je bio na korak od novog kiksa u Premijer ligi, ali je u samoj završnici meča došao do zasluženog trijumfa i ponovo odmakao Evertonu na tri boda.

Odlučujući pogodak za Čelsi na Stamford Bridžu postigao je Ešli Kol i to nakon sjajne asistencije Huana Mate, kojoj je prethodio prodor i centaršut Branislava Ivanovića. Čelsi je napadao tokom celog meča, ređao šanse ali nije bio precizan, a do pogotka su mogli i gosti koji su nekoliko puta ozbiljno pripretili golu Petera Čeha.

Borbeni Sautempton je konačno došao do prvih bodova u novoj sezoni zahvaljujući preokretu protiv Aston Vile (4:1), dok je Lukaku pogotkom u 71. minutu doneo veliko slavlje navijačima Vest Broma u okršaju sa RedingomRodalega i Daf su vodili Fulam do trijumfa u Viganu, dok je Kevin Nolan pogotkom u 90. minutu doneo bod Vest Hemu protiv Sanderlenda.

PREMIJER LIGA - 5. KOLO

Čelsi – Stouk 1:0 (0:0)Sautempton - Aston Vila 4:1 (0:1)VBA – Reding 1:0 (0:0)Vest Hem – Sanderlend 1:1 (0:1)Vigan – Fulam 0:2 (0:1)Svonsi - Everton 0:3 (0:2)

Nedelja

14.30 Liverpul - Mančester junajted16.00 Njukasl – Norič17.00 Mančester Siti – Arsenal17.00 Totenhem - KPR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track