AUTOGRAM KOŠTA 100 FUNTI, VEČERA 5.000 FUNTI: Bivši reprezentativac Engleske i kapiten Čelsija rešio da unovči popularnost
Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

čudna odluka

AUTOGRAM KOŠTA 100 FUNTI, VEČERA 5.000 FUNTI: Bivši reprezentativac Engleske i kapiten Čelsija rešio da unovči popularnost

Fudbal -

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Engleske i kapiten Čelsija Džon Teri odlučio je da naplaćuje svoje pojavljivanje u javnosti.

Džon Teri
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovakva odluka nekadašnjeg fudbalskog superstara iznenadila je sve u Velikoj Britaniji. Ali, Džon Teri je odlučio da gura po svome, pa je napravio i cenovnik.

Autogram bivšeg defanzivca Čelsija košta 100 funti, večera za 10 ljudi izaći će 5.000 funti. I to je cena za fanove koji nisu iz Birmingema, jer oni imaju popust.

Kako piše londonski Telegraf, Terijev prvi susret sa fanovima održan je prošlog petka. Planirana su ukupno četiri sastanka. Sledećeg petka bivši kapiten Čelsija biće sa navijačima u Birmingemu, u oktobru u Bornmutu, a u novembru je susret u Londonu.

Minimalna ulazna cena za sastanak u Birmingemu je 25 funti, a Teri plaća dodatnih 100 funti za jedan autogram. Platinum paket od 150 funti uključuje sedenje u prvom redu i grupnu fotografiju, autogram nije uključen.

Džon Teri
foto: Katie Chan / Actionplus / Profimedia

Za 5.000 funti možete kupiti „sponzorski paket“, večeru sa Terijem za 10 osoba, od kojih svako može dobiti po jedan autogram i zajedničku fotografiju. Napominje se da gosti događaja moraju da ponesu predmet za autogram.

U Londonu će osnovna ulaznica koštati 30 funti, dok zlatni paket košta 110 funti. Događaje sa Džonom Terijem organizuje "Knock Out Memorabilia & Events". Međutim, informacije o tome gde će ići prihod nisu date.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track