TANDEM ZVEZDINIH KAPITALACA SPREMAN ZA ČUKARIČKI: Bahar bi za vikend mogao da proba Hvanga i Endijaja
Foto: www.crvenazvezdafk.com

generalka

TANDEM ZVEZDINIH KAPITALACA SPREMAN ZA ČUKARIČKI: Bahar bi za vikend mogao da proba Hvanga i Endijaja

Fudbal -

FK Crvena zvezda napravila je odličan posao pred kraj prelaznog roka angažovanjem dvojice kvalitetnih fudbalera Hvanga In Boma i Šerifa Endijaja.

Inbeom Hvang
foto: Giannis Papanikos / Zuma Press / Profimedia

Rukovodstvo prvaka Srbije na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem odlučilo je ozbiljno investira i ojača ekipu za Ligu šampiona. U kupovinu Hvanga In Boma uloženo je pet, a u dolazak Šerifa Endijaja četiri miliona evra.

Šerif Endijaj
foto: Eren Bozkurt / AFP / Profimedia

Kako Kurir saznaje, Korejac i Senegalac trebalo bi da budu u protokolu za utakmicu protiv Čukaričkog koja je na programu u subotu od 18.05 časova na Banovom brdu. Pored njih dvojice i treće pojačanje, mladi defanzivac Naser Điga biće u konkurenciji.

Barak Bahar
foto: Starsport©

Trener Crvene zvezde Barak Bahar ima želju da na delu, na utakmici vidi Hvang In Boma i Šerifa Endijaja i proveri ih, jer već u utorak crveno-beli započinju grupnu fazu Lige šampiona. Gostuju aktuelnom prvaku Evrope Mančester sitiju, a meč je zakazan za utorak od 21.00 čas na stadionu Etihad.

Hvang In Bom i Šerif Endijaj ne bi trebalo da imaju problema sa fizičkom spremom. Prvi je bio sa reprezentacijom Južne Koreje proteklih nedelju dana, a drugi je prošao ceo pripremni ciklus sa Adanom i igrao u prvenstvu Turske.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track