SVE SE MOŽE KAD SE SRBI SLOŽE! Balkon i proslava RASPLAMSALI OLIMPIJSKU VATRU: Zbog čega "orlovi" mogu da POMERE GRANICU u Parizu?
Foto: Starsport

zlatna medalja je san

SVE SE MOŽE KAD SE SRBI SLOŽE! Balkon i proslava RASPLAMSALI OLIMPIJSKU VATRU: Zbog čega "orlovi" mogu da POMERE GRANICU u Parizu?

Mundobasket -

Košarkaši Srbije vratili su se iz Manile kao heroji!

Nije četa Svetislava Pešića na Mundobasket otišla sa velikim ambicijama, ali je osvojila srebrnu medalju, pa im je priređen i šampionski doček.

Na čuvenom balkonu pojavili su se zajedno sa Novakom Đokovićem i zlatnim basketašima, a zatim im je priređena i velika žurka na kojoj su Svetlana Ražnatović Ceca, Saša Matić i ostali pevali potpuno besplatno!

Uz to, na slavlju su se pojavili i košarkaši koji nisu pomogli Srbiji na Svetskom prvenstvu. Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nemanja Nedović i Boban Marjanović prihvatili su poziv svojih prijatelja, te su medalju proslavili kao da su bili na terenu!

1 / 16 Foto: Nemanja Nikolić

Zbog svega ovoga jasno je da se za Olimpijske igre u Parizu naredne godine sprema nešto veliko. Osetili su Jokić i ekipa atmosferu oko nacionalnog tima, navijači su videli da i ostali košarkaši Srbije i te kako znaju da igraju, te je olimpijska vatra već krenula da se rasplamsava!

Sve se može kad se Srbi slože, a deluje da su se sada - složili! I da svi sa nestrpljenjem iščekuju nove reprezentativne zadatke, te da će konkurencija za mesto u avionu koje vodi u Pariz biti veoma velika.

Na Mundobasketu smo pokazali da možemo sa svima, a ako se nastavi u istom ritmu i u Parizu nas očekuju veliki uspesi!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track