ALBANSKA LEPOTICA OPLELA PO FUDBALERIMA KOJI SU VRIŠTALI NA "KOSOVO JE SRBIJA": Nemate pojma! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ugasila zemljake

ALBANSKA LEPOTICA OPLELA PO FUDBALERIMA KOJI SU VRIŠTALI NA "KOSOVO JE SRBIJA": Nemate pojma! (FOTO)

Fudbal -

Mnogo se prašine podiglo tokom, ali i posle utakmice između Rumunije i tzv. države Kosovo (2:0) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Keka Krelani
foto: Printskrin/Instagram

Rumunski navijači većim delom utakmice skandirali su Srbiji, a na južnoj tribini stadiona u Bukureštu bila su razvijena dva transparenta. Na jednom je pisalo "Kosovo je Srbija", a na drugom "Besarabija je Rumunija". Utakmica je zbog toga bila prekinuta 50 minuta, a Rumuni se plaše da će ih UEFA kazniti oduzimanjem pobede i tri boda koja su izvojevali na terenu.

Rumunija
foto: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profimedia

Fudbaleri tzv. republike Kosovo poraženi su u poslednjim minutama utakmice i tako su ostali gotovo bez šansi za plasman na EURO 2024. Poraz i eliminaciju pojedini fudbaleri pokušali su da opravdaju skandiranjem rumunskih navijača, prekidom utakmice i problemima na relaciji Savez - igrači.

Keka Krelani
foto: Printskrin/Instagram

Iako je javnost u Prištini blagonaklono gledala na fijasko svoje reprezentacije, tako ne misli atraktivna Keka Krelani, sportska novinarka koja je iznela bolnu istinu i u lice skresala nabeđenim fudbalerima šta misli o njima.

Keka Krelani
foto: Printskrin/Instagram

Posebno je na zub lepa Keka Krelani uzela fudbalera Edona Žegrovu, koji igra za francuski Lil.

- Ne mogu ozbiljno da shvatim ovu "igračicu" (Žegrova). Da li je problem bio njegov egoizam na terenu ili Savez? Eventualno, za buduće mečeve, hitno treba da se krene sa penzionisanjem nekolicine igrača. O unutrašnjim problemima Saveza govori igrač koji je svojevremeno postavljao uslove da iz U21 pređe u A tim - rekla je Keka Krelani za medije iz Prištine i nastavila:

Keka Krelani
foto: Printskrin/Instagram

- Da li ste primetili kako su neki odmah posle utakmice počeli da pominju svoj patriotizam, dostignuća, rat i žrtvu naroda? Da li je Savez u nevolji? Tone? Ali razlog broj jedan zbog kojeg imamo loše rezultate je taj što momci poput Žegrova i drugih misle da su šefovi Saveza. Treba u tim zvati fudbalere koji igraju! U fudbalu se barata sa činjenicama, statistikama. Dosta sa rezervama!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track