OVO IZGLEDA MOĆNO! Totalno LUDILO u Milanu: Luka Jović PREDSTAVLJEN na SPEKTAKULARAN način! Mogao bi da debituje u VELIKOM DERBIJU
Foto: AC Milan

sjajno

OVO IZGLEDA MOĆNO! Totalno LUDILO u Milanu: Luka Jović PREDSTAVLJEN na SPEKTAKULARAN način! Mogao bi da debituje u VELIKOM DERBIJU

Fudbal -

Stigao je Luka Jović gotovo u tišini ovog leta u veliki Milan iz Fjorentine.

Posle sezone u Fjorentini, gde nije ni bilo pravog prostora za Luku, došlo je do velikog koraka napred u karijeri. Milan je novo poglavlje u fudbalskom životu Luke Jovića. Ne zaboravimo, ovog leta napadača Orlova želela je i Crvena zvezda.

Da u Milanu stvarno veruju u projekat Luka Jović pokazuje i način kako su ga predstavili na zvaničnim instagram stranicama kluba.

Objava deluje stvarno moćno i već na prvo gledanje ostavlja utisak. Luka Jović u promotivnom videu deluje srećno i zadovoljno, što je veoma važno.

Prema vestima iz Italije Luka Jović bi već za vikend trebalo da debituje za Milan u velikom derbiju "Dela Madonina" protiv Intera, u subotu od 18.00 časova. Izvesno je da će Srbin igrati, samo je pitanje, da li od početka, ili će ući sa klupe.

Luka Jović
foto: AC Milan

Naime, iskusni Francuz Olivije Žiru povredio je skočni zglob u utakmici reprezentacije Francuske protiv Republike Irske, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Žiru je na poslednjim treninzima radio odvojeno od ostatka ekipe.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track