LJUBAV PREMA PARTIZANU NEMA GRANICE! CRNO-BELI DAN U UGLJEVIKU: Dragan Trailović predvodio delegaciju kluba iz Humske
Foto: FK Partizan

lep događaj

LJUBAV PREMA PARTIZANU NEMA GRANICE! CRNO-BELI DAN U UGLJEVIKU: Dragan Trailović predvodio delegaciju kluba iz Humske

Fudbal -

Na inicijativu navijača Partizan iz Ugljevika, okupljenih u udruženju "Partizan 055” od 04. do 11. septembra u ovom gradu su održani "Crno-beli dani” kojima je prisustvovala delegacija našeg kluba koju su činili član Upravnog odbora, Dragan Trailović, skauti Aco Trifunović, Rade Zalad i Dejan Ristić.

FK Partizan
foto: FK Partizan

Prvog dana manifestacije koja bi trebalo da postane tradicionalna bio je i direktor omladinske škole Partizana, Vanja Radinović, a tokom osam dana druženja mališanima iz ovog dela Republike Srpske znanje su prenosili treneri omladinske škole Zvonko Popović, Zoran Mamić, Dušan Stepanović, Bojan Čakalo, Nebojša Marinković, Miloš Nikolić, Zoran Tešović, Slobodan Šaranov, Slaviša Stojiljković, Filip Gvozdenović, Nikola Stevanović i Slobodan Marković.

FK Partizan
foto: FK Partizan

Kroz njihove treninge je prošlo 250 dečaka rođenih od 2010. do 2015, godine podeljenih u šest starosnih kategorija, a poslednjeg dana selekcije Partizana su odigrale prijateljske mečeve sa svima onima koji su prošli trenažni proces, dok je na tribinama stadiona FK Mladost bilo oko 1.000 navijača.

FK Partizan
foto: FK Partizan

Gostovanje delegacije Partizana u Ugljeviku je iskorišćeno za podelu članskih karata Parnog valjka, a postignut je i dogovor o dolasku najmlađih navijača našeg kluba na Dečiju tribinu, obilazak stadiona i Trofejne sale, kao i drugih zajedničkih akcija.

Zamenica načelnika opštine, Vanja Zekić i šef kabineta načelnika opštine, Milorad Jovičić organizovali su prijem za delegaciju Partizana, kojoj je prisustvovao i predsednik udruženja navijača "Partizan 055", Vladislav Mićanovič, inače glavni inicijator ove akcije.

FK Partizan
foto: FK Partizan

Pored toga upriličen je i prijem kod komandira policijske stanice Ugljevik, Mića Jovića, gde se razgovaralo o bezbednosti dece, posebno prilikom odlaska i dolaska mališana na utakmice Partizana u Beograd.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track