ODLIČNA PRODAJA ZVEZDINIH PAKETA ZA LIGU ŠAMPIONA: Premašena sva očekivanja, Marakana će biti dupke puna
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ogromno interesovanje

ODLIČNA PRODAJA ZVEZDINIH PAKETA ZA LIGU ŠAMPIONA: Premašena sva očekivanja, Marakana će biti dupke puna

Fudbal -

Lepa fudbalska jesen čeka FK Crvena zvezda. U Ligi šampiona klub će imati fantastičnu podršku navijača.

Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Naime, prodaja paketa ulaznica za elitno takmičenje ide iznad očekivanja. Onlajn prodaja počela je u utorak, a od subote karte će moći da se kupe i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", sve do 19. septembra.

Prva utakmica na domaćem terenu je 4. oktobra protiv Jang Bojsa, a iz kluba se zahvaljuju svima koji su odlučili da pruže podršku.

Kako se ističe, u poslednja 24 časa ostvarena je prodaja koja je prebacila sva očekivanja u klubu, uprkos svim tehničkim problemima koji su nastali usled velikog interesovanja i potvrđuju da se sada prodaja odvija neometano i šalju izvinjenje svima zbog neprijatnosti i dugog čekanja na kupovinu.

Crvena zvezda, Crvena zvezda karte
foto: www.crvenazvezdafk.com

Uslov za kupovinu paketa za Ligu šampiona je aktivna članarina u sezoni 2023/24 i nju je, kako se navodi, vrlo jednostavno kupiti onlajn. Potrebno je izabrati standard članstvo (stariji od 18+) ili junior (mlađi od 18+), popuniti osnovne podatke i platiti članarinu.

Posle kupovine članarine, započinje se proces kupovine paketa za Ligu šampiona, koji je isto jednostvan - potrebno je samo štiklirati aktivnu članarinu, izabrati mesto i nastaviti na plaćanje.

Iz kluba naglašavaju da jedna članarina može da se veže za maksimalno jedan paket, ali i da svaki član može da kupi do četiri članarine, samim tim i maksimalno četiri paketa za Ligu šampiona.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iz Zvezde poručuju da su spremni da iznenade sve svojim tavom i igrom na terenu, a uz najbolju atmosferu i najvatrenije navijače, cilj su pobede i nastavak evropskog putovanja.

Crvena zvezda takmičenje u G grupi Lige šampiona počinje 19. septembra gostovanjem Mančester Sitiju, 4. oktobra u Beograd stiže Jang Bojs, a potom sledi dvomeč sa Lajpcigom, u Nemačkoj 25. oktobra i Beogradu 7. novembra.

Prvak Srbije gostuje Jang Bojsu u Švajcarskoj 28. novembra, a grupnu fazu završava protiv Sitija na domaćem terenu 13. decembra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track