"HOĆE CENTRALA DA POGREŠI JEDNOM..." Verovali ili ne - Bukari PRORADI i POSTIGNE GOL kad god Silva IZAĐE IZ IGRE!
Foto: Ian Stephen/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

slučajnost ili nešto više?

"HOĆE CENTRALA DA POGREŠI JEDNOM..." Verovali ili ne - Bukari PRORADI i POSTIGNE GOL kad god Silva IZAĐE IZ IGRE!

Fudbal -

Crvena zvezda odigrala je hrabro protiv šampiona Evrope Mančester sitija, ali je ipak poražena rezultatom 3:1.

Vodila je četa Baraka Bahara na poluvremenu golom Osmana Bukarija, ali su Englezi stigli do preokreta preko dvostrukog strelca Alvareza i Rodrija koji je postigao jedan pogodak.

Bukari je u finišu prvog dela igre oduševio delije i doveo ih u fazu ekstaze kada je pobegao odbrani Sitija i rutinski realizovao situaciju jedan na jedan sa Edersonom.

Samo minut pre ovog gola jedan od najboljih igrača Mančester sitija, Bernardo Silva, morao je da izađe iz igre zbog povrede i ovaj podatak možda ne bi bio toliko čudan da se nešto slično nije desilo i na Mundijalu prošle godine.

Sada je Silva izašao iz igre u 44. minutu, a Bukari je gol dao u 45. a na meču Portugala i Gane u grupnoj fazi Svetskog prvenstva situacija je bila skoro pa preslikana. Tada je Bernardo Silva igru napustio u 88. minutu, da bi Osman Bukari pogodak postigao u 89.

Kao što je Danilo Bata Stojković u ulozi Ilije Čvorovića rekao "hoće centrala da pogreši jednom, ali ne sto puta", tako i za slučaj da Bukari proradi kad god Silva izađe iz igre ne možemo reći da je puka slučajnost!

Osman Bukari u Crvenoj zvezdi:

50 utakmica

19 golova

12 asistencija

1 titula

1 Kup

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track