MANČESTER SITI BIO JE U STRAHU! Kako su britanski mediji videli poraz Zvezde na Etihadu? Glazera uporedili sa VLASNICIMA JUNAJTEDA
Foto: Andrew Yates / imago sportfotodienst / Profimedia

zanimljivo

MANČESTER SITI BIO JE U STRAHU! Kako su britanski mediji videli poraz Zvezde na Etihadu? Glazera uporedili sa VLASNICIMA JUNAJTEDA

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da stignu do čuda protiv Mančester sitija.

Šampion Evrope slavio je posle preokreta rezultatom 3:1, a utisak je da se četa Baraka Bahara borila do poslednjeg atoma snage i dala svoj maksimum, te da se nije obrukala.

Dok su hrvatski mediji iskoristili priliku da udare po Zvezdi, Britanci su bili daleko realniji u izveštaju sa utakmice.

"Mančester Siti preživeo strašan početak odbrane trofeja u Ligi šampiona, pobedom 3:1 protiv Crvene zvezde nakon što je Hulijan Alvarez pogodio dva puta nakon što je Pep Gvardiola bio zaglavljen sa Srbima na poluvremenu", stoji u tekstu Dejli Mejla, dok je britanski Telegraf napisao sledeće:

FK Crvena zvezda, Crvena zvezda, Omri Glazer
foto: Conor Molloy/News Images / imago sportfotodienst / Profimedia

"Mančester siti je preživeo najblaže strahove i pobedom počeo odbranu Lige šampiona, nakon što je Crvena zvezda iz Beograda imala šokantno vođstvo na Etihadu", u tekstu sa naslovom "Hulijan Alvarez inspirisao Mančester siti do preokreta i pobede u Ligi šampiona protiv Crvene zvezde".

Miror je naveo da je "Mančester Siti nastavio sa savršenim startom, a Hulijan Alvarez zablistao posle straha u Ligi šampiona", dok je BBC Omrija Glazera uporedio sa vlasnicima Mančester junajteda!

"Golman Crvene zvezde je 45 minuta izazivao iritacije kod navijača Sitija, kakvu vlasnici Mančester junajteda izazivaju na Old Trafordu", stoji u tekstu sa naslovom "Alvarez zasijao u pobedi Mančester sitija posle preokreta protiv Crvene zvezde".

Kako su Britanci ocenili fudbalere Zvezde?

Portal Skaj sport ocenio je fudbalere Crvene zvezde na sledeći način:

Glazer (8), Mijailović (6), Điga (6), Dragović (7), Rodić (6), Hvang (5), Stamenić (5), Bukari (7), Ivanić (5), Mitrović (6), Endijae (5)

Olajinka (6), Kraso (6), Kangva (-), Lučić (-), Degenek (-).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track