ISPLIVALA PRAVA ISTINA - DELIJE NEPRAVEDNO OPTUŽENE: Sraman NAPAD na navijače Zvezde zbog MINUTA ĆUTANJA, za sve su krivi Englezi!
Foto: Ian Stephen / imago sportfotodienst / Profimedia

snimak koji sve dokazuje

ISPLIVALA PRAVA ISTINA - DELIJE NEPRAVEDNO OPTUŽENE: Sraman NAPAD na navijače Zvezde zbog MINUTA ĆUTANJA, za sve su krivi Englezi!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija na startu Lige šampiona rezultatom 3:1.

Vodila je Zvezda na poluvremenu golom Bukarija, ali su dvostruki strelac Alvarez i Rodri koji je pogodio jednom, doneli pobedu aktuelnom šampionu Evrope.

Pred početak ovog meča održan je i minut ćutanja u znak sećanja na žrtve katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio severni deo Afrike. Veći deo minuta ćutanja protekao je mirno, ali se u samoj završnici čulo komešanje sa tribina, te su strani mediji brže, bolje napali navijače Zvezde da su upravo oni krivi za ovaj sraman događaj. Ipak, istina je malo drugačija, a sada je isplivala na površinu!

Tokom minuta ćutanja jedan od navijača Mančester sitija provocirao je delije rečima "Are you scared" (Jeste li uplašeni). Nedugo posle toga stigao je odgovor sa tribine na kojoj su se nalazili srpski navijači i neko je glasno opsovao pomenutog provokatora, te je tada krenulo komešanje, a minut ćutanja se pretvorio u aplauz.

Dakle, za ovaj sraman događaj kriv je jedan od navijača Mančester sitija, a ne delije, te bi strani mediji sada mogli da pokažu i pravi snimak sa tribina "Etihada".

Trenutna situacija u grupi G

Mančester siti 3

Lajpcig 3

Crvena zvezda 0

Jang bojs 0

Standings provided by Sofascore

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track