NAVIKAO SAM NA VAR, NIJE MI PRVI PUT! Stanković otkrio kako se osećao dok je sudija gledao snimke, a evo šta je rekao treneru Čuke
Foto: Čukarički

lk

NAVIKAO SAM NA VAR, NIJE MI PRVI PUT! Stanković otkrio kako se osećao dok je sudija gledao snimke, a evo šta je rekao treneru Čuke

Fudbal -

Srpski trener Dejan Stanković ima dosta razloga za zadovoljstvo nakon otvaranja grupne faze Lige konferencija, pošto je njegov Ferencvaroš večeras savladao na "Grupama areni" Čukarički rezutatom 3:1.

Nakon meča, strateg mađarskog tima rekao je:

- Bilo je fenomenalno, sigurno da kada igraš kod kuće to je još veći pritisak da pobediš, ali kada imaš takvu podršku onda bude lakše. Krenuli smo iz minusa, stadion nije stao, momci nisu stali tako da smo pobedili zahvaljući fudbalerima i navijačima - rekao je Stanković, i potom otkrio kako se osećao dok je sudija proveravao VAR snimke:

- Navikao sam na VAR, nije mi prvi put. Bez uzbuđenja, znamo da VAR nekad odnese a nekad donese, ali u 90% slučajeva ne greši. Drago mi je zbog Pešića, on se vratio iz povrede, nije prošao pripreme... I on i Varga su sjajni napadači, biće prostora za obojicu.

FK Čukarički
foto: FK Čukarički

Otkrio je Stanković šta je rekao Igoru Matiću po završetku meča.

- Treneru sam se zahvalio na korektnoj i fer borbi, poželeo sam mu sreću i rekao da nastave ovim tempom. Spoj mladisti i iskustva, to izgleda zaista dobro.

Zadovoljan je Stanković odnosom koji su imali njegovi izabranici.

- Pre svega sam zadovoljan odnosom, jer je odnos bio na nivou. Što se tiče igre, uvek može bolje. Ovo je samo prvi korak koji smo napravili ka nečemu dobrom, radićemo iz dana u dan. Imam poverenje u igrače, moj staf, sve u klubu. Imam sve na svojoj strani da napravim nešto dobro.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track