KO PRIZNA, POLA MU SE PRAŠTA! Bivši fudbaler Crvene zvezde NE KRIJE da je u Arabiju otišao zbog PARA! Retko ko je HRABAR kao on
Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto

konačno da neko prizna

KO PRIZNA, POLA MU SE PRAŠTA! Bivši fudbaler Crvene zvezde NE KRIJE da je u Arabiju otišao zbog PARA! Retko ko je HRABAR kao on

Fudbal -

U proteklo vreme, mnogo je sjajnih igrača koji su spakovali kofere i napustili evropski fudbal.

Danas, glavna destinacija je Saudijska Arabaija, pošto je to sjajna prilika brojnim igračima da svoj račun dodaju lepu cifru.

Dres tamošnjeg drugoligaša Hadžer nosi i bivši fudbaler Crvene zvezde, Srđan Spiridonović, koji ne krije da se otisnuo u Arabiju zbog para.

- Ako hoćete da unovčite svoju karijeru, onda je Arabija pravo mesto - kazao je Srđan u razgovoru za austrijski "Profil".

Srđan Spiridonović
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Rekao je Srđan da mu je oduvek bila želja da pomogne svojoj porodici, koja nije bila toliko finansijski stabilna.

- Bili smo veoma siromašni, u suštini nismo imali ništa. Zato sam želeo bolji život i za sebe i za svoju porodicu - otkrio je Spiridonović.

Tokom svog fudbalskog puta, Spiridonović je nailazio na mnoge prepreke...

- Ja sam bio normalan i prizeman dečak. Ali ako osećam da se prema meni nepravedno postupa, neću to da progutam. Mnogi ljudi nisu mogli da se nose sa mojom direktnom i iskrenom prirodom. Da sam na vreme bio usmeravan, moj put bi bio drugačiji - dodao je bivši igrač Zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track