ČUVENI AS 4 GODINE SPAVAO SA ŽENOM SAIGRAČA IZ REPREZENTACIJE: Samo bi me ZASKOČIO, više sam sa njim imala odnose nego sa mužem!
Foto: Twitter Printscreen

isplivali detalji

ČUVENI AS 4 GODINE SPAVAO SA ŽENOM SAIGRAČA IZ REPREZENTACIJE: Samo bi me ZASKOČIO, više sam sa njim imala odnose nego sa mužem!

Fudbal -

Zvezda reprezentacije Gane, Džordan Ajev navodno je imao višegodišnju aferu sa tadašnjom suprugom reprezentativnog kolege Afrijea Akve.

Sada već bivša supruga Džordanovog saigrača iz nacionalnog tima, Amanda Akva, tvridi da je četiri godine spavala sa poznatim fudbalerom iz Gane.

Džordan Ajev
foto: Paul Terry / Zuma Press / Profimedia

"Džordan me je j**** četiri godine konstantno. Samo bi me zaskočio. Više sam spavala sa njim nego sa mužem. Slao mi je i gole fotografije", otkrila je svojevremeno Amanda.

Amanda je priznala da je imala aferu sa Džordanom tek nakon što se razvela od svog supruga Afrijea Akve, kome je to izuzetno teško palo jer je dugo sarađivao sa Džordanom u nacionalnom timu Gane.

Akva je za Ganu upisao 39 nastupa i postigao jedan gol. Iza sebe je imao i lepu internacionalnu karijeru - nastupao je za Palermo, Parmu, Sampdoriju, Torino, Empoli...

S druge strane, Džordan Ajev je mnogo poznatije ime u svetu fudbala. Odigrao je 92 utakmice za reprezentaciju Gane i postigao 20 golova. Igrao je za Marsej, Sošo, Lorijen, Aston Vilu, Svonsi, a trenutno je član Kristal Palasa.

Kurir sport/Sportsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track