MOŽETE DA GLEDATE EVROPU ZA 500 DINARA! Čukarički sutra protiv Genka juri prve evropske bodove - evo kako da dođete do ulaznica!
Foto: FK Čukarički

lk

MOŽETE DA GLEDATE EVROPU ZA 500 DINARA! Čukarički sutra protiv Genka juri prve evropske bodove - evo kako da dođete do ulaznica!

Fudbal -

Vreme je da fudbaleri Čukaričkog odigraju novu utakmicu u sklopu grupne faze Lige konferencije. Sutra, od 21 sat na stadionu "Dubočica" u Leskovcu, izabranici Igora Matića odmeriće snage protiv Genka.

Pokušaće fudbaleri Čukaričkog da u Leskovcu dođu do prvih evropskih bodova, a u tome će im pomoći i publika, koja jedva čeka da prisustvuje ovakvom fudbalskom spektaklu!

Kako do karata?

- Od ponedeljka je počela onlajn prodaja ulaznica za meč drugog kola Lige konferencije između Čukaričkog i Genka.

Cene ulaznica za sektore „jug“ i „sever“ iznose 500 dinara, za bočne delove „istoka“ i „zapada“ 1.000, a za centralne delove tribina „istok“ i „zapad“ 1.500 dinara.

Onlajn prodaja će biti vršena od ponedeljka, 25. septembra do četvrtka 5. oktobra u 12 časova, direktnim plaćanjem karticom na sajtu www.ticketline.rs. Nakon izvršenog plaćanja potrebno je poslati fotografiju ličnog dokumenta (lična karta, pasoš) na e-mail dokument@ticketline.rs. Po uspešno izvršenom plaćanju kupac ulaznica dobiće svoje ulaznice na mejl kao PDF dokument. Mole se svi onlajn kupci da podese svoje uređaje da mogu učitati priloge iz mejla velikih veličina, kako se ne bi desilo da im se ulaznice ne učitaju na uređaju. PDF ulaznice potrebno je odštampati i poneti sa sobom, kako bi bile očitane na kapijama stadiona prilikom ulaska na tribinu.

Za print@home (PDF) ulaznice moguće je osim onlajn plaćanja karticama odabrati i uplatu na račun. Nakon uspešno odabranih mesta na email koji ste uneli dobijate primer uplatnice. Nakon evidentiranja uplate na Vašu email adresu stižu PDF (print@home) karte. Uplata na račun je moguća do petka 29. septembra 2023. do 18 časova.

Ulaznice je moguće kupiti i gotovinski, direktno na sledećim prodajnim mestima: - od 2. do 4. oktobra:

- Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Novi Mercator (od 10 do 18 časova),

- od 2. do 4. oktobra: Blagajna stadiona FK Čukarički (od 10 do 18 časova),

- od 2. do 4. opktobra: Blagajna gradskog stadiona „Dubočica“ (od 10 do 18 časova),

- 5.oktobra: Blagajna gradskog stadiona „Dubočica“ (od 10 časova do početka utakmice).

Posebna napomena: Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Sve dodatne informacije možete da dobijete isključivo pozivom na broj telefona 011/20-30-570.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track