TEŠKE OPTUŽBE BIVŠEG INSPEKTORA POLICIJE - Florentino Perez pre Barse podmićivao sudije: On se ne sme istraživati, NEDODIRLJIV JE!
Foto: Reuters

bura

TEŠKE OPTUŽBE BIVŠEG INSPEKTORA POLICIJE - Florentino Perez pre Barse podmićivao sudije: On se ne sme istraživati, NEDODIRLJIV JE!

Fudbal -

Bivši policijski inspektor, Hose Manuel Viljareho, izneo je teške optužbe na račun prvog čoveka Real Madrida - Florentina Pereza.

Sud u Barseloni nedavno je potvrdio optužnicu protiv Barselone za davanje mita sudijama u slučaju Nereira.

Podsetimo, čelnici Barselone osumnjičeni su da su u periodu od 2001. do 2018. godine na račun firme sada već bivšeg potpredsednika Sudijske komisije Hosea Nereire uplatili 8,4. Navodno, on im je zauzvrat delegirao željene sudije i garantovao da će suditi za njih.

Kataloncima prete rigorozne kazne, a spominje se čak i izbacivanje iz Evrope.

Bivši policijski inspektor Viljareho komentarisao je aktuelana dešavanja u Barsi i tom prilikom otkrio da je Real Madrid pre Barselone takođe podmićivao sudije.

"Pre svega ovoga sa Barselonom već sam utvrdio da je Real Madrid radio istu stvar. Međutim, u ovoj zemlji se ništa što je vezano za Florentina Pereza ne sme istraživati. Bilo bi to samoubistvo. On je nedodirljiv", rekao je Viljareho.

Nakon njegove izjave Madriđani su ekspresno reagovali. Oštro su demantovali tvrdnje Viljareha i najavili tužbu zbog klevete.

Kurir sport

Bonus video:

01:29

ZAŠTO JE TURSKA UTOČIŠTE KRIMINALCIMA? Bivši funckioner MUP-a: Tamo je korupcija izražena! LAKO STUPE U KONTAKT SA VLASTIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track