SLAVNI HRVAT PROLAZI KROZ PAKAO! Nije mogao ni da sanja da će doživeti ovakvo PONIŽENJE u Realu!
Foto: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

bliži se kraj

SLAVNI HRVAT PROLAZI KROZ PAKAO! Nije mogao ni da sanja da će doživeti ovakvo PONIŽENJE u Realu!

Fudbal -

Proslavljeni hrvatski fudbaler Luka Modrić prolazi kroz izuzetno težak period u karijeri.

U porazu u gradskom derbiju od Atletiko Madrida (3:1) Modrić je tek drugi put ove sezone bio starter i nije se proslavio. Prema mišljenju fudbalske javnosti u Španiji bio je jedan od najgorih aktera madridskog derbija. Odigrao je jako loše i trener Karlo Anćeloti ga je na poluvremenu ostavio na klupi.

Iskusni as dobio je brojne kritike za svoju igru, a mediji tvrde da je predsednik kluba Florentino Perez besan i da ne želi više da ga vidi u startnoj postavi.

"Perez je izuzetno nezadovoljan što Modrić i Kros i dalje igraju u veznom redu, naročito u važnim utakmicama. Jasno je saopštio Anćelotiju da ne želi više da ga gleda i tražio je da na terenu budu mladi igrači koji su skupo plaćeni", prenosi "Atletik".

Kada je odbio milione iz Saudijske Arabije i produžio ugovor sa Real Madridom Modrić se nadao da će i dalje imati važnu ulogu u timu, ali njegov status se drastično promenio i Hrvat je vidno nezadovoljan.

Ove sezone samo dva puta je bio starter, na ostalim mečevima je ulazio sa klupe i nije bio na svom prepoznatljivom nivou. Nema sumnje da će se njegov status u klubu dodatno pogoršati nakon zahteva prvog čoveka Reala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track