DA SE NAJEŽIŠ! Delije se opraštaju od saborca STRADALOG na Kosovu i Metohiji: "Herojski je POLOŽIO ŽIVOT za narod i otadžbinu"
Foto: www.crvenazvezdafk.com

slava mu

DA SE NAJEŽIŠ! Delije se opraštaju od saborca STRADALOG na Kosovu i Metohiji: "Herojski je POLOŽIO ŽIVOT za narod i otadžbinu"

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde opraštaju se od Stefana Nedeljkovića koji je poginuo na Kosovu i Metohiji, u sukobu sa oružanim snagama prištinskih institucija.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Stefan Nedeljković bio je pripadnik Delija iz Zvečana, bio je oženjen i imao je tri ćerkice. Pored njega u sukobu sa tzv. kosovskom policijom poginuli su Bojan Mijailović i Igor Milenković iz Leposavića dok je ime i prezime četvrtog ubijenog Srbina još nepoznato.

Stefan Nedeljković
foto: Privatna arhiva

"Obraćamo se svim Delijama, simpatizerima Crvene zvezde ali i svim građanima Srbije. U nedelju ujutru herojski je za svoj narod i svoju otadžbinu život položio naš drug sa tribine Stefan Nedeljković.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

U vreme kada je trebalo da se odigra derbi sa Partizanom, sutra (sreda) u 19.00 časova u hramu Svetog Save na Vračaru održaće se pomen za pokoj duše Stefanu i ostalim herojima koji su pali na Kosovu i Metohiji za slobodu našeg naroda i naše zemlje! Obavestite sve koje poznajete, povedite svoje roditelje, decu, prijatelje... Da pokažemo zahvalnost onima koji su stradali za sve nas!

Večan spomen novim Obilićima! KOSMET VEČNO ZEMLJA NAŠA!"

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kojem izražava saučešće porodicama poginulih Srba na Kosovu i Metohiji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track