NIJE NI STIGAO, A VEĆ GA SAPLIĆU! Savo se našao u anketi bosanskog sajta, rezultati UZBURKALI region: Skoro svi PROTIV Miloševića!
Foto: Starsport

poražavajuće

NIJE NI STIGAO, A VEĆ GA SAPLIĆU! Savo se našao u anketi bosanskog sajta, rezultati UZBURKALI region: Skoro svi PROTIV Miloševića!

Fudbal -

Savo Milošević je izbor čelnika FS BiH i posao selektora fudbalske reprezentacije trebalo bi da započne 13. oktobra na gostovanju Lihtenštajnu.

Savo Milošević
foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Ako je suditi prema raspoloženju medija iz Sarajeva koji se prosto utrkuju u negativnim i bizarnim tekstovima o Savi Miloševiću, jasno je kao dan da u Federaciji BiH ne žele Srbina za selektora.

Portal Klix piše doslovce:

- Informacija da će Savo Milošević preuzeti naš nacionalni tim već u prvim minutama izazvala je brojne negativne komentare.

Savo Milošević
foto: Printskrin

Oni su otišli i dalje, pa su sproveli anketu među svojim čitaocima pitavši ih da li je Savo Milošević (50) pravi izbor za selektora BiH. Rezultati su bili poražavajući za nekadašnjeg trenera Partizana i bivšeg reprezentativca naše zemlje.

Čak 74 odsto ispitanika bilo je protiv imenovanja Sava Miloševića na mesto selektora fudbalske reprezentacije BiH, 17 procenata bilo je za, a devet je bilo neodlučno.

Savo Milošević će na klupi BiH zameniti domaće legende Meha Kodra koji je ostvario katastrofalne rezultate u kvalifikacijama za EP, baš kao i njegov prethodnik Faruk Hadžibegić, tako da komšije do Nemačke 2024. godine mogu samo preko baraža u Ligi nacija.

Kurir sport/Klix

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track