NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE ODAJU POČAST UBIJENOM STEFANU NEDELJKOVIĆU: Delije objasnile zašto i zbog čega neće biti navijanja!
Foto: Printskrin/Telegram

marakana

NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE ODAJU POČAST UBIJENOM STEFANU NEDELJKOVIĆU: Delije objasnile zašto i zbog čega neće biti navijanja!

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde ispuniće tribine stadiona "Rajko Mitić" na utakmici protiv niškog Radničkog, sutra od 18.05 časova.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Delije su obavestile javnost da će se od svog člana Stefana Nedeljkovića, koji je ubijen na Kosovu i Metohiji oprostiti na dostojanstven način.

"Želimo da obavestimo sve Zvezdaše da na utakmici protiv Radničkog iz Niša, neće biti navijanja prvih 31 minut. To će biti jedan od načina na koji ćemo odati počast našem Stefanu Nedeljkoviću, koji je junački dao život za svoju rodnu grudu.

Stefan Nedeljković
foto: Privatna arhiva

Pozivamo sve navijače da sutra dođu na utakmicu da se oprostimo i na stadionu od Stefana i ostalih srpskih junaka poginulih na Kosmetu. Da pomognemo našoj ekipi da ostvari pobedu i dobije vetar u leđa i sa naše tribine, pred Ligu šampiona i važnu utakmicu protiv Švajcarske. SVI NA SEVER!!!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track