"NE PLAŠIM SE NIČEGA! ZNAM ŠTA SE DESILO, NIJE DO NOVCA" Srpski reprezentativac prvi put govorio o HAOSU sa transferom karijere
Foto: Starsport

UTALIJA

"NE PLAŠIM SE NIČEGA! ZNAM ŠTA SE DESILO, NIJE DO NOVCA" Srpski reprezentativac prvi put govorio o HAOSU sa transferom karijere

Fudbal -

Srpski reprezentativac, Lazar Samardžić, prvi put je govorio o propalom transferu u Inter.

U pitanju je letnja saga koja je podigla puno prašine, pošto je transfer propao iako je delovalo da je sve gotovo.

Više strana je bilo umešano u obaj posao, a sudeći po informacijama koje su stigle iz Italije, do transfera nije došlo najviše zbog Samardžićevog oca i njegovih zahteva.

Samardžić je nedavno oduševio čitavu Italiju spektakularnim golom na gostovanju Napoliju. Njegovo Udineze jeste zabeležilo poraz, ali svi su oduševljeni majstorijom i golom za pamćenje.

Nakon tog meča, u jednom intervjuu koji su preneli brojni italijanski mediji, govorio je o celoj situaciji sa Interom.

"Nikada nije bila reč o novcu. Znam šta se desilo, ali sada je to gotova priča i ne želim više da pričam o tome. Ja sam neko ko misli pozitivno, Udineze je odličan tim, organizovan klub, i ostanak ovde još jednu sezonu za mene je savršen izbor. Želim da ovde ostvarim ambicije, a posle ćemo videti", rekao je Samardžić.

Dobio je potom pitanje da li je pričao sa ocem nakon što je propao prelazak i da li mu je on objasnio zbog čega se sve dogodilo.

"Ponavljam: nije bilo potrebe da pričam sa njim bilo šta jer znam šta se dogodilo".

Lazar Samardžić
foto: EPA/MASSIMO PICA

Upitan je i da li je bio uznemiren i potresen zbog svega i da li je mogao mirno da spava te večeri.

"Naravno da sam mogao. Nisam imao problem. Vratio sam se u Udine i odmah nastavio da treniram. Odigrao sam drugo poluvreme protiv Juventusa na početku sezone i naredno kolo u Salernu, gde sam bio i strelac. Bio sam odmah starter".

Kada je postalo jasno da neće doći do velikog transfera, Lazar je dobio puno "zanimljivih" poruka na društvenim mrežama.

"Ne plašim se ničega. Mnogo njih mi je pisalo, video sam te poruke, ali nisam ni na jednu odgovorio".

Lazar Samardžić
foto: Starsport

Ističe reprezentativac Srbije da nije obavio razgovor sa Simoneom Inzagijem, trenerom Intera.

"Ne, nisam pričao sa njim. Umesto toga vratio sam se u Udine gde mi je trener Sotil rekao da se već pomirio sa tim da će me ubuduće gledati samo na televizoru u dresu Intera i da je srećan što sam ipak ostao".

Tvrdi Samardžić da je spreman za naredni korak.

"Da, naravno, spreman sam za tako nešto. Imam 21 godinu: za dve godine najkasnije ću napraviti taj iskorak i u glavi i na terenu. Moram još da radim na sebi, na svojoj igri".

Za kraj, dobio je Samardžić pitanje sa kim bi veliki klubovi trebalo da razgovaraju ukoliko žele da ga dovedu.

"Sa mojim ocem", kratko i jasno je poručio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track