MI SMO PORODICA! Zvezda radila na atmosferi pred Jang Bojs: Smeh do suza, karaoke, škakljiva pitanja, a evo ko je NAJLEPŠI! VIDEO
Foto: Printskrin

Liga šampiona

MI SMO PORODICA! Zvezda radila na atmosferi pred Jang Bojs: Smeh do suza, karaoke, škakljiva pitanja, a evo ko je NAJLEPŠI! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu dočekuju Jang Bojs u možda ključnom meču za konačan plasman u grupi G Lige šampiona.

Dva dana uoči utakmice igrači srpsko šampiona imali su zanimljivo druženje gde su radili na zajedništvu i dobro se proveli.

Sudeći po kadrovima sa Zvezda TV bilo je urnebesno, u nekoliko navrata bilo je smeha do suza, neobičnih pitanja poput onih u igri "istina ili izazov", pevanja..

Najpre su na podijum, pred kompletnim timom i stručnim štabom, izašle novajlije. Kao što to tradicija nalaže, usledila je inicijacija, što znači da moraju da otpevaju nekoliko strofi pesme po izboru.

Led je probio In Bom Hvang i naravno, dobio aplauze za trud.

Šerif Endijae inspiraciju je dobio u svom imenu, pa je izabrao legendarni hit Boba Marlija "I shot the sheriff", a morao je i da odgovori na škakljivo pitanje, odnosno više njih koja je postavljao Baharova desna ruka Gaj Zafrati.

Koliko žena imaš?

"Samo jednu" odgovorio je Endijae, a potom kao iz topa izabrao najlepšeg saigrača: "Kanga", rekao je Endijae nakon čega su usledile ovacije.

Uroš Kabić pridošlica iz Vojvodina, izabrao je pesmu "Kafanska pevačica" i potpuno razgalio atmosferu, dok je Nemanji Milunoviću zapalo da na karaokama otpeva Stingov evergrin "Englishman in New York"

Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track