PARTIZAN OSTVARIO VELIKI TRIJUMF U LIGI ŠAMPIONA: Crno-beli klinci slavili u Rumuniji! Jovanović dao gol, pa završio u Urgentnom
Foto: FK Partizan

Povreda

PARTIZAN OSTVARIO VELIKI TRIJUMF U LIGI ŠAMPIONA: Crno-beli klinci slavili u Rumuniji! Jovanović dao gol, pa završio u Urgentnom

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su u Krajovi Univerzitateu sa 1:0 (1:0) u prvoj utakmici staze prvaka Lige šampiona za fudbalere do 19 godina.

Gol za Partizan je postigao Dušan Jovanović u 15. minutu.

Napadač Partizan je, međutim, u 39. minutu morao da napusti meč zbog povrede. Završio je u Urgentnom centru, gde se čeka potvrda stepena ozbiljnosti povrede.

Utakmica je odigrana na stadionu "Jon Oblemenko" u Krajovi.

Revanš je u sredu 25. oktobra u Beogradu.

Partizan je utakmicu počeo u sastavu: Radulaški - Roganović, Stjepanović, Petrović, Ćelić - Dragojević, Ugrešić - Jevremović, Alilović, Mirčetić - Jovanović. Trener Nenad Stojaković je na klupi imao golmana Jovanovića, kao i Ćuka, Simića, Došlova, Jankovića, Popovića i Tadića.

Crno-beli imaju pred sobom dva kruga kvalifikacija, a u slučaju da prođu među osam najboljih ekipa na stazi šampiona ukrstiće se sa osam ekipa koje prođu grupnu fazu Lige šampiona.

Pobednik ovog dvomeča igraće u narednom kolu sa boljim iz duela Šerif – Turan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track