LAZETIĆ PRED OLIMPIJAKOS: Gledali smo njihove mečeve i dobro smo se spremili
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

LAZETIĆ PRED OLIMPIJAKOS: Gledali smo njihove mečeve i dobro smo se spremili

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je da je Olimpijakos ekipa sa "puno kvaliteta", ali i dodao da se njegova ekipa dobro spremila za sutrašnji duel.

"Olimpijakos je ekipa sa puno kvaliteta. Gledali smo njihove mečeve i dobro smo se spremili za sutrašnji duel. Oni imaju 47 titula, i ako gledamo istoriju i tradiciju onda mi sutra i ne treba da izlazimo na teren. Ali fudbal se igra 11 na 11", izjavio je Lazetić.

TSC će sutra dočekati Olimpijakos u meču drugog kola Lige Evropa.

"Mi sada prisvajamo i stičemo iskustvo, i želimo da kroz to stignemo do dobrog rezultata", dodao je Lazetić.

"Olimpijakos je favorit. Opasni su sa loptom i u organizaciji napada. Navikli su da igraju protiv niske zone i uvek imaju 60, 70 odsto posed lopte. Imaju puno šuteva, igrača između linija koji stvaraju višak. Naš cilj je da ih odaljimo od gola", rekao je trener TSC-a.

Lazetić je od igrača Olimpijakosa izdvojio crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića kao jednog od "najboljih igrača na ovom podneblju" i jednog od "najboljih ljudi iz sveta fudbala".

Defanzivac TSC-a Josip Ćalušić je rakao da je ekipa "spremna i motivisana" i da "jedva čeka da počne meč".

"Spremni smo i motivisani. Jedva čekamo da počne meč. Što se tiče moje povrede ona je sanirana i maksimalno sam spreman za sutrašnji duel", rekao je Ćalušić.

Utakmica TSC-Olimpijakos igra se sutra u Bačkoj Topoli s početkom od 18:45.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track