BOMBA - MESI SE VRAĆA U BARSELONU?! Katalonski klub objavom na Instagramu izazvao LUDNICU, otkrivena POSEBNA KLAUZULA u ugovoru!
Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

KAKVA VEST

BOMBA - MESI SE VRAĆA U BARSELONU?! Katalonski klub objavom na Instagramu izazvao LUDNICU, otkrivena POSEBNA KLAUZULA u ugovoru!

Fudbal -

Ikona Barselone i po mnogima najbolji fudbaler svih vremena Lionel Mesi mogao bi uskoro ponovo da obuče dres slavnog katalonskog kluba.

Barselona ne odustaje od ideje da vrati na Nou Kamp svog najboljeg igrača u istoriji kluba. Katalonci ozbiljno razmatraju mogućnost da u zimskom prelaznom roku dovedu Mesija na pozajmicu, ako njegov Inter ne izbori mesto u plej-ofu MLS-a, prenose španski mediji.

Nakon rastanka sa Pari Sen Žermenom navijači su su nadali da bi Mesi mogao da se vrati Barselonu, ali Argentinac je na kraju ipak odlučio da karijeru nastavi u Sjedinjenim Američkim Državama. Ipak, čini se da nije stavio tačku na priču sa Barsom.

Ako je verovati katalonskim medijima, Argentinac će u januaru ponovo obući dres španskog giganta.

Pojavile su se informacije da Mesi u ugovoru sa Interom ima opciju da ode na pozajmicu do leta, ako klub ne izbori mesto u doigravanju. Podsetimo, to je svojevremeno učinio i Dejvid Bekam koji je iz LA Galaksija u zimskom prelaznom roku otišao na pozajmicu u Milan.

Navodno, Mesi ima takvu opciju za Barselonu i najverovatnije će je iskoristiti već u januaru.

Priču o Mesijevom povratku na Nou Kamp dodatno je podgrejala objava katalonskog kluba na Instagramu. Objavili su zanimljivu fotografiju uz opis: "Večeras je Blaugranino nebo blistavije nego ikada", a navijači su u zvezdama i planetama na slici videli Mesijev lik.

Mnogi veruju da je to bila najava povratka Lea u Barsin dres.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track