DECU NE PUŠTAJU U ŠKOLU POSLE ŠIŠANJA KOD OVOG TIKTOKERA: Osnovci dobiju LUDE FRIZURE fudbalera, pa zbog toga upadnu u problem
Foto: Printscreen

NEOBIČNO

DECU NE PUŠTAJU U ŠKOLU POSLE ŠIŠANJA KOD OVOG TIKTOKERA: Osnovci dobiju LUDE FRIZURE fudbalera, pa zbog toga upadnu u problem

Fudbal -

U eri društvenih mreža od popularnosti istih profitiraju i biznisi

Jedan frizerski salon u Rakovici bori se da isprati masovno interesovanje koje vlada, pretežno među mlađom populacijom, a zbog neobičnih frizura čuvenih fudbalera dolazi do neobičnog problema.

Do velike popularnosti je došlo zbog naloga na Tik toku koji vodi frizer zaposlen u salonu i koji se na pomenutoj mreži naziva "Krejzi".

"Krejzi" ima blizu 60.000 pratilaca i preko dva miliona "sviđanja" na svojim objavama u kojima prikazuje svoj odnos i rad sa mušterijama.

Sudeći po popularnosti i komentarima mališana, oni su oduševljeni mladim frizerom, srećni su kad idu na šišanje, čak im i ne smeta činjenica da je velika gužva i da se gotovo tokom čitave smene ispred salona nalazi grupica dečaka koji čekaju svoj red.

Oni koji završe u videu na "Krejzijevom" nalogu postaju još srećniji, a po njihovim komentarima nakon izlaska iz salona može da se shvati da su zaista zadovoljni modernim frizurama koje dobiju.

Međutim, u celoj priči postoji i jedan problem.

U pitanju je "Krejzi spin", odnosno odabir frizure na sreću. Dečaci koji su spremniji da rizikuju svojevoljno pritisnu dugme na telefonu nakon čega sreća odlučuje kakvu frizuru će imati.

Među ponuđenim nalaze se nove, moderne i popularne frizure, ali i neke kojih se pribojavaju, kao što su "Baloteli" i "R9".

Jasno je, prva je nazvana po Mariju Baloteliju, italijanskom fudbaleru poznatom po svojim kontroverzama, ali i ludim frizurama.

Kod "Krejzija" je aktuelna čuvena "čirokana", odnosno podignuta kosa na sredini temena, dok je sve ostalo bez ijedne dlake.

Klinac, Krejzi, tiktoker, frizer
foto: Printscreen

Kada je reč o "R9", radi se o verovatno najpoznatijoj frizuri u istoriji sporta. Ronaldo je tokom Svetskog prvenstva 2002. godine odlučio da napravi distrakciju sa povrede noge o kojoj su svi pričali.

Ostavio je samo malo kose na vrhu glave, dok je ostalo skroz obrijao. Na sledećem treningu predstavnici medija su bili šokirani frizurom koja je bila glavna tema, pa je povreda potpuno zaboravljena.

Klinac, Krejzi, tiktoker, frizer
foto: Printscreen

Ta frizura je i danas i te kako popularna, iako se ne usuđuju mnogi da je nose.

Dečaci kod "Krejzija" sami pristanu na ovakve "eksperimente" i niko ih ne prisiljava da zaista napuste salon sa takvim glavama, međutim to im posle stvara problem.

Kada se pojave u školama, a u većini slučajeva u pitanju su učenici osnovnih škola, naiđu na neodobravanje, pa ih nastavnici vraćaju kući zbog neprihvatljivog izgleda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track