DRAMA U IZRAELU! Šimić i njegova porodica NE MOGU da NAPUSTE ratom zahvaćenu zemlju: Ređaju se PROBLEM za problemom!
Foto: Baptiste Autissier / Panoramic / Profimedia

situacija je neizvesna!

DRAMA U IZRAELU! Šimić i njegova porodica NE MOGU da NAPUSTE ratom zahvaćenu zemlju: Ređaju se PROBLEM za problemom!

Fudbal -

Mnogi sportisti iz svih delova Evrope i sveta beže iz Izraela koji je zahvatio rat, ali nisu svi imali sreće da iz ove zemlje odu pre prvih metaka.

Jedan od njih je i Hrvat Lorenco Šimić koji prolazi kroz veliku dramu zajedno sa svojom porodicom. On je ovog leta prešao u Makabi iz Haife, a njegova supruga se putem Instagrama požalila na sve probleme sa kojima se suočavaju.

- Izrael. Tako da barem za sada otpada mogućnost da Croatia Airlines po nalogu Vlade uputi avion u Tel Aviv po hrvatske državljane koji se žele vratiti u Hrvatsku - obavestila je svoje pratioce Ružica Šimić.

Ovo nije jedini problem sa kojim se porodica Šimić suočila. Naime, kako piše izraelski "Sport5", pre problema sa letom za hrvatsku Lorencova supruga Ružica imala je muka i sa pasošem. Upravo je taj problem sa pasošem odložio put porodice Šimić u Hrvatsku, a kada je on rešen letova ka njihovoj domovini više nije bilo.

Sada su Lorenco i Ružica Šimić u ratom zahvaćenom Izraelu i veliko je pitanje kada će zemlju napustiti.

Kurir sport

Bonus video:

09:34

NACIJA U ŠOKU: POLA MILIONA IZRAELACA U SLUŽBI ODBRANE! Uživo iz Tel Aviva, Izrael Dojč: Jasno je da su se mesecima PRIPREMALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track