JOŠ JEDAN VELIKI PROBLEM ZA PIKSIJA! SRBIJA NA MUKAMA: Povredio se fudbaler koji je trebalo da ima važnu ulogu protiv Mađara!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

nije dobro

JOŠ JEDAN VELIKI PROBLEM ZA PIKSIJA! SRBIJA NA MUKAMA: Povredio se fudbaler koji je trebalo da ima važnu ulogu protiv Mađara!

Fudbal -

Posle Dušana Vlahovića selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković ne može da računa i na Mihaila Ristića.

Mihailo Ristić
foto: Starsport

Levi spoljni španske Selte Mihailo Ristić tako se priključio povećoj grupi povređenih igrača koji su morali da otkažu selektoru Draganu Stojkoviću pred mečeve sa Mađarskom i Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- U poslednjim minutima utakmice koje je odigrao za svoj klub u nedelju, pri nezgodnom pokretu osetio je bol sa unutrašnje strane kolena. Jutros je imao klinički pregled i magnetnu rezonancu posle čega je konstatovano istegnuće unutrašnjeg bočnog ligamenta kolena, usled čega će morati da prođe kroz proces oporavka koji će trajati najmanje od sedam do deset dana - rekao je doktor A tima Srbije Dejan Aleksandrić.

Mihailo Ristić
foto: Starsport

Mihailo Ristić napustio je SC FSS, pozdravio se sa selektorom Stojkovićem, stručnim štabom i saigračima kojima je poželeo sve najbolje i maksimalan uspeh u narednim utakmicama.

Srbija u subotu od 20.45 časova gostuje u Budimpešti, gde će igrati protiv Mađarske. U utorak, u istom terminu dočekuje Crnu Goru u Beogradu, na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track