ZVEZDA DOVELA DVOJICU SENEGALACA, A ONI UGLAS: Šerif je naš brat! Nose isto prezime, a nisu braća!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

vole beograd

ZVEZDA DOVELA DVOJICU SENEGALACA, A ONI UGLAS: Šerif je naš brat! Nose isto prezime, a nisu braća!

Fudbal -

Omladinska selekcija FK Crvena zvezda jača je za dvojicu fudbalera iz Senegala.

Mamadu Fol
foto: www.crvenazvezdafk.com

Novi članovi crveno-belih su Mamadu Fol i Modu Fol, koji uprkos istom prezimenu, nisu braća. Obojica stižu iz Senegala i već su imali priliku da debituju za tim Nenada Milijaša u pobedi nad Radničkim 1923 od 5:0.

Mamadu Fol je rođen 3. juna 2005. godine, zadužio je dres sa brojem 25 naše juniorske selekcije i pokriva poziciju štopera

- Presrećan sam zbog dolaska u veliki klub kao što je Crvena zvezda. Znam da se radi o najvećem klubu u ovom delu Evrope i nekadašnjem osvajaču Lige šampiona, kao i titule svetskog prvaka. San mi je da debitujem za prvi tim, i radiću vredno da se dobrim partijama u juniorskoj selekciji nametnem i dobijem poziv. Imao sam priliku da gledam Zvezdu, bio je to meč protiv Jang Bojsa koji na žalost nismo uspeli da pobedimo, ali atmosfera je bila fenomenalna. Sanjam da budem deo toga. U omladinski tim sam se sjajno uklopio, zadovoljan sam debijem, kao i načinom na koji su me svi u klubu prihvatili - reči su visokog štopera Mamadu Fola.

Modu Fol
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zajedno sa njim, profesionalni ugovor sa Zvezdom parafirao je i krilni napadač Modu Fol, rođen 4. jula 2005. godine, koji će u omladincima nositi dres sa brojem 18.

- Ponosan sam zbog potpisa za Crvenu zvezdu koja je veliki klub. Već sam imao priliku da debitujem, u utakmici gde smo bili odlični, i nastaviću da radim vredno kako bi stigao i do prvog tima - počeo je Modu.

Šerif Endijaj
foto: www.crvenazvezdafk.com

Uzor mu je, interesantno, momak koji već igra za prvi tim Crvene zvezde - Šerif Endijaje.

- Šerif je naš brat iz Senegala, i presrećni smo što smo imali priliku da ga gledamo na utakmici protiv Jang Bojsa u kojoj je postigao gol. Moj san je da idem njegovim stopama i zaigram za prvi tim Zvezde, te postignem gol na punoj Marakani - istakao je brzonogi ofanzivac koji se najbolje snalazi na levoj strani na terena.

Kurir sport

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track