MAMIĆ BACIO HRVATE U OČAJ: Umesto derbija između Hajduka i Dinama bio je na koncertu SRPSKOG BENDA!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

uživa čovek

MAMIĆ BACIO HRVATE U OČAJ: Umesto derbija između Hajduka i Dinama bio je na koncertu SRPSKOG BENDA!

Fudbal -

Zdravko Mamić dobrano je iznervirao Hrvate, pošto je otkrio da je nije gledao tamošnji veliki derbi između Hajduka i Dinama.

Zdravko Mamić
foto: Printsrkin

Da po komšije bude gore, Zdravko Mamić se u tom trenutku spremao da odgleda koncert čuvenog srpskog benda "Garavi sokak" i njihovog koncerta iz Novog Sada.

Zdravka Mamića kontaktirao je zagrebački novinar Andrej Maksimović, jedan od autora knjige “Sinovi”, sa uspomenom na preminulog Ćiru Blaževića.

- Uverava me da ga derbi uopšte nije zanimao i da je u trenutku utakmice gledao snimak koncerta Garavog sokaka u Novom Sadu. Čak se i snimao dok je gledao taj koncert - rekao je Maksimović za "Večernji list" o razgovoru s Mamićem.

Garavi Sokak, koncert, Rakovica
foto: Opština Rakovica

Zagrebački Dinamo ove sezone daleko je od kluba iz vremena Zdravka Mamića. Loši rezultati u domaćem prvenstvu, ali i Ligi konferencije uslovili su odlazak Darija Šimića sa čela kluba, pa pojedini funkcioneri Dinama priželjkuju povratak popularnog Maminja. Međutim, to će teško ići pošto je Zdravko Mamić optužen za proneveru velikog novca i nalazi se u egzilu u Bosni i Hercegovini.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track