NAVIJAČI I RUKOVODIOCI POKVARILI LEPU SLIKU: Disciplinska i etička komisija FSS ukazala na propuste sa srpskih terena
Foto: Nenad Kostić

SEDNICA

NAVIJAČI I RUKOVODIOCI POKVARILI LEPU SLIKU: Disciplinska i etička komisija FSS ukazala na propuste sa srpskih terena

Fudbal -

Disciplinska i eticka komisija FSS je na sednici održanoj u četvrtak konstatovala da prethodnog vikenda na utakmicama Super i Prve lige nije iskljucen nijedan fudbaler. Senku na lepu sliku sa terena baca ponasanje publike i lica iz strucnog rukovodstva timova.

Pokrenut je disciplinski postupak protiv Novog Pazara i zatrazeno izjasnjenje zbog lose organizacije utakmice sa Vojvodinom, prekomerne upotrebe pirotehnike i raznih oblika navijackog nasilja sto je, između ostalog, dovelo do privremenog prekida pomenutog susreta u trajanju od 56 minuta i praznjenja severne tribine, saznaje Kurir.

Radnicki iz Kragujevca ce, takođe morati da se izjasni zbog mnogobrojnih propusta na utakmici sa C. Zvezdom. Kragujevcanima se stavlja na teret losa organizacija, upotreba pirotehnike, kao i propust zbog uvođenja u igru fudbalera koji nije bio upisan u zapisnik utakmice. U vezi sa ovim podneta je i disciplinska prijava protiv Marka Dimitrijevica, prvog operativca kluba iz srca Sumadije. Na toj utakmici "pocrveneo" je pomocni trener domacina Miroslav Stakic i zbog toga ce prvu utakmicu svog kluba, nakon reprezentazivne pauze, ispratiti sa tribina.

Napredak je kaznjen sa 50.000 dinara zbog viska kartona na Cairu u Nisu. U Prvoj ligi Srbije zbog crvenih kartona, sefu strucnog staba Slobode Predragu Ristanovicu izrecena je kazna zabrane vođenja tima na jednoj utakmici, dok ce Goran Lukovic, pomocni trener Metalca, odsustvovati sa klupe u naredne dve prvenstvene utakmice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track