OVO SU PORAŽAVAJUĆE VESTI! Ugrinić je želeo da igra za Srbiju, ali od toga NIŠTA NEĆE BITI? Orlovi ponovo izgubili "važnu bitku"!
Foto: Daniela Porcelli / Zuma Press / Profimedia

šteta

OVO SU PORAŽAVAJUĆE VESTI! Ugrinić je želeo da igra za Srbiju, ali od toga NIŠTA NEĆE BITI? Orlovi ponovo izgubili "važnu bitku"!

Fudbal -

Fudbaler Jang Bojsa, Filip Ugrinić pokazao je svoje fudbalsko umeće i zavidan kvalitet na utakmici protiv Crvene zvezde, i mnogi bi navijači voleli da ga vide u dresu reprezentacije Srbije.

Posle utakmice Crvene zvezde i Jang Bojsa u Ligi šampiona, novinar Kurira pitao je Filipa Ugrinića, kakve su šanse da zaigra za Srbiju. I njegov odgovor bio je iskren.

- Postoji želja da igram za Srbiju. Za sada se samo Švajcarska javila. Videćemo kako će ispasti. Nije samo na meni. Treba videti da li postoji interesovanje sa obe strane, jer se trenutno interesuje samo Švajcarska - rekao je Filip Ugrinić, momak koji pored švajcarskog ima i srpsko državljanstvo.

Filip Ugrinić
foto: Marko Metlas/BETAPHOTO / Sipa Press / Profimedia

Ipak, sada su iz Švajcarske stigle nove informacije koje su razočarale ovdašnju javnost.

Direktor reprezentacije Švajcarske Pjerluiđi Tami ističe da će Ugrinić u budućnosti nositi dres pomenute selekcije.

- Filip Ugrinić je povređen, u suprotnom bi bio uz našu reprezentaciju sada. Ugrinić je spreman da igra za Švajcarsku - poručio je Tami za švajcarske medije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track