NIKADA NIJE BIO OVOLIKO EMOTIVAN! KIRJOS OTVORIO DUŠU I OTKRIO KAKO MU JE OTAC "SLOMIO" SRCE! Jedna rečenica je bila dovoljna!
Foto: Profimedia

potpuno iskren

NIKADA NIJE BIO OVOLIKO EMOTIVAN! KIRJOS OTVORIO DUŠU I OTKRIO KAKO MU JE OTAC "SLOMIO" SRCE! Jedna rečenica je bila dovoljna!

Tenis -

Australijski teniser Nik Kirjos je kao klinac obožavao košarku, a sada je otkrio i zbog čega se "prešaltao" na teniski teren.

Otkrio je Kirjos da je tu ključnu ulogu odigrao njegov otac, koji ga je naterao da batali košarku i krene da trenira tenis.

O tome je govorio u podkastu kod Majka Tajsona...

- Do 14. godine sam trenirao i redovno ubacivao loptu u koš, a onda mi je otac rekao da je sa košarkom gotovo i da svu snagu posvetim tenisu. To mi je slomilo srce - kazao je Kirjos.

Nik Kirjos
foto: AP

Često se Kirjos nalazio u centru pažnje zbog raznih ispada van terena, a sada je samog sebe uporedio sa legendarnim Denisom Rodmanom.

- Najviše volim Denisa Rodmana. Dopada mi se poređenje sa njim, uvek sam voleo sportiste koji rade na svoj način. Takav sam i ja. Nisam kao Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković koji su sve postigli na profesionalan način - dodao je teniser.

Kurir sport

Bonus video:

00:23

Nik Kirjos izvlači ajkulu iz mora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track