OŽENIO JE NAJLEPŠU HRVATICU, A SAD CELA ITALIJA STREPI OD NJEGA: Robijao je godinama, a sada zna ko je nameštao mečeve u Seriji A
Foto: Printskrin/Instagram

plejboj

OŽENIO JE NAJLEPŠU HRVATICU, A SAD CELA ITALIJA STREPI OD NJEGA: Robijao je godinama, a sada zna ko je nameštao mečeve u Seriji A

Fudbal -

Italijanski fudbal potresa velika afera oko nedozvoljenog onlajn klađenja čiji su glavni akteri bili igrači. Informacije u javnost pustio je Fabricio Korona, nekadašnji novinar i robijaš.

Fabricio Korona
foto: Printskrin/Instagram

Upravo je posle njegovih tvrdnji policija upala u kamp reprezentacije i privela dvojicu igrača - Nikolu Zaniola i Sandra Tonalija. Posle toga, državni organi Italije izdali su privremenu zabranu izlaska iz zemlje tandemu Azura, a oni su morali da napuste i nacionalni tim. Pitanje je kada će Zaniolo i Tonali moći da se vrate u svoje klubove Aston Vilu i Njukasl.

Fabricio Korona nema nameru da stane. Italijanska javnost zabrinuta je posle njegove najnovije objave, da na spisku ima čak 50 igrača koji su umešani u nedozvoljeno kla|enje. Plus, ovaj plejboj obećao je i da će otkriti imena igrača i funkcionera koji su homoseksualci. Sve će to biti objavljeno na njegovom sajtu "dillingernews", gde je i pustio informacije vezano za klađenje.

I sam je osetio zatvor, pošto je 2007. godine iza rešetaka boravio 77 dana, jer je bio učesnik jednog skandala i to kao paparaco. Šest godina kasnije osuđen je na pet godina zatvora pošto je određene osobe ucenjivao fotografijama.

Fabricio Korona je nesvakidašnji lik i čovek koji je prisutan u italijanskim medijima više od tri decenije. Njegovi roditelji su novinari, a i on sam se bavio tim pozivom. Važi za velikog zavodnika. Iza sebe ima brak sa nekada jednom od najlepših žena u Italiji Ninom Morić koja mu je rodila sina.

Trenutno je u vezi sa atraktivnom italijanskom manekenkom Sarom Barbijeri, koja je dosta mlađa od njega.

Italijanski mediji pišu da su Sandro Tonali i Nikola Zaniolo u suzama priznali da su se kladili na ilegalnim platformama, ali nikada na fudbal. Obojica su plačući dali iskaz da su jedino igrali "poker" i "blekdžek" i da su bili svesni da ne smeju da se klade.

Policija je zaplenila njihove telefone i tablete, a Zaniolo i Tonali su negirali da su bili u kontaktu sa trećim privedenim fudbalerom Nikolom Fađolijem iz Juventusa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track