REŠIO DA SE OSVETI BAHATIM SAUDIJCIMA! Platili ga silne milione, pa IZBACILI iz tima! Sada im zagorčava život - OJADIĆE IH!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

OSVETA

REŠIO DA SE OSVETI BAHATIM SAUDIJCIMA! Platili ga silne milione, pa IZBACILI iz tima! Sada im zagorčava život - OJADIĆE IH!

Fudbal -

Doveli ga za 30.000.000, sad bi da ga oteraju iz kluba...

Brazilski fudbaler Žota doživeo je veliku neprijatnost u svom novom klubu Al Itihadu iz Saudijske Arabije.

Bogati klubovi iz ove zemlje napravili su neviđenu pometnju na fudbalskom tržištu ovog leta. Ogromnim novcem i brojnim privilegijama privukli su veliki broj zvučnih imena iz Evrope. U Al Itihad tako su stigli su Karim Benzema, Kante, Fabinjo, Luis Filipe i Brazilac Žota koji je postao prva žrtva bahatih Saudijaca.

Žota je na početku prelaznog roka stigao u Al Itihad iz Seltika za 30 miliona evra, međutim, ubrzo su počela da pristižu u klub daleko zvučnija imena, pa je Brazilac totalno pao u drugi plan i zbog ograničenog broja stranaca ispao iz ekipe.

Tako se transfer iz snova za Brazilca pretvorio u nagoru noćnu moru. U Al Itihadu žele što pre da ga se reše i nude mu raskid ugovora kako bi mogao da pronađe novi klub, ali besni Žota ne želi ni da čuje. Odlučan je da im se osveti i spreman je da celu sezonu provede na tribinama.

Poručio je čelnicima kluba da će raskinuti saradnju samo pod uslovom da mu isplate sve plate do kraja ugovora koji traje do 2026. godine! Žota zarađuje čak 200 hiljada evra sedmično, što znači da će Al Itihad morati ozbiljno da odreši kesu ako želi da ga se reši.

Klub sada pokušava da pronađe adekvatno rešenje. Navodno, obećali su mu da će ga u januaru vratiti u tim i registrovati za prvenstvo, ako pristane da na kraju sezone pod povoljnijim uslovima prihvati prekid saradnje.

Međutim, Žota je rešio da nauči pameti bahate vlasnike Al Itihada i nema nameru ni evro da im oprosti.

Od dolaska u klub za tri meseca odigrao je svega 133 minuta i upisao jedan gol.

Kurir sport

00:43

FRKA NA KRAJU MEČA: Kalmar provocirao srpskog golmana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track