"OTKINUĆU MU ONU STVAR AKO NAM DA GOL" ŽESTOKA uvertira pred derbi - Ukrajinac brutalno zapretio sunarodniku, reči nije birao!
Foto: EPA/Andrew Yates

"OTKINUĆU MU ONU STVAR AKO NAM DA GOL" ŽESTOKA uvertira pred derbi - Ukrajinac brutalno zapretio sunarodniku, reči nije birao!

Fudbal -

Nakon reprezentativne pauze, narednog vikenda nastavljaju se šampionati širom Evrope, a jedan od derbija biće između Arsenala i Čelsija.

Takođe, biće to prilika za novi susret dvojice ukajinskih reprezentativaca, samo nekoliko dana nakon što su zajedno napustili okupljanje nacionalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstva.

Engleska je već zakazala svoje mesto na EURO u Nemačkoj, a do kraja će za drugo mesto voditi bitku Ukrajina i Italija.

Do tada i poslednjeg novembarskog "prozora"; u derbiju Premijer lige sastaće se Arsenal i Čelsi, a samim tim i Aleksandr Zinčenko sa jedne, te Mihailo Mudrik na drugoj.

Levi bek "tobdžija" imao je šta da poruči mlađem saborcu tokom reprezentativnog okupljanja, a pred duel na klupskom nivou.

Dodatan pritisak nabacuje činjenica da je Mihajlo Mudrik prošle sezone bio već viđen u Arsenalu, ali se na kraju ipak odlučio da obuče plavi dres gradskog protivnika.

"Rekao sam Mudriku da ću mu otkinuti ja*a ako postigne gol u subotu", rekao je u šali Oleksandar Zinčenko.

Kurir sport / B92

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track