NEMAJU VAR, OVO JE KATASTROFA! Evropa u šoku zbog NEVIĐENE LAKRDIJE na derbiju u komšiluku! Pogledajte odluku u 95. minutu (VIDEO)
Foto: Printscreen

PREMIJER LIGA BIH

NEMAJU VAR, OVO JE KATASTROFA! Evropa u šoku zbog NEVIĐENE LAKRDIJE na derbiju u komšiluku! Pogledajte odluku u 95. minutu (VIDEO)

Fudbal -

Borac iz Banjaluke je lider Premijer lige Bosne i Hercegovine, a osvajanjem boda u derbiju protiv Sarajeva, napravio je veliki posao.

Posle 10. kola Borac ima 25 bodova, Sarajevo 20, a Zrinjski uz utakmicu manje 21 bod.

Domaćin je odlično popunjenom Gradskom stadionu u Banjaluci izbegao poraz golom u 95. minutu posle katastrofalne odluke sudija.

Sarajevo je imalo prednost od 68. minuta, a situacija iz same završnice izazvala je opšti haos u BiH, kao i na društvenim mrežama.

Kako navodi portal iz Bosne i Hercegovine "sportsport.ba", u nadoknadi vremena koja je iznosila sedam minuta, krenula je opsada gola Sarajeva, zatim jedan sumnjivo dosuđen faul, pa korner.

Kortez je glavom šutirao nakon centaršuta, lopta nije stigla do gola, ali jeste do Kvržića koji je bio u očiglednom ofsajdu, kao i dvojica njegovih saigrača.

Iako je bio dobro postavljen i imao je odličan pogled na čitavu situaciju, pomoćni sudija je odlučio da ne podigne zastavicu, a glavni sudija je "poslužao" pomoćnika i nije dosudio ofsajd.

Katastrofalna odluka direktno je uticala na ishod meča, a moguće je da će baš ovaj gol na kraju biti izuzetno važan.

U Premijer ligi Bosne i Hercegovine još uvek ne postoji VAR sistem, a prema najavama, biće uveden za sledeću sezonu.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track