NEVEROVATAN GEST GOLMANA CRNE GORE! Branio protiv Srbije, pa INSISTIRAO da bude na golu 20 sati kasnije u velikom derbiju (VIDEO)
Foto: Starsport

SVAKA ČAST

NEVEROVATAN GEST GOLMANA CRNE GORE! Branio protiv Srbije, pa INSISTIRAO da bude na golu 20 sati kasnije u velikom derbiju (VIDEO)

Fudbal -

Golman reprezentacije Crne Gore, Milan Mijatović, postao je heroj navijača Borca, pošto je branio za taj klub manje od 24 časa nakon što je završena utakmica protiv Srbije u Beogradu.

Orlovi su rezultatom 3:1 pobedili Crnu Goru u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a Mijatović je čuvao mrežu svoje zemlje, kao i na svim prethodnim mečevima u ovogodišnjim kvalifikacijama.

Utakmica je u utorak završena nešto pre 23 časa, a golman je insistirao da 20 sati kasnije, odnosno od 19 časova, bude među stativama na derbiju Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Sarajeva.

Utakmica je završena rezultatom 1:1, nakon što u prvom poluvremenu nije bilo golova.

Hasić je doneo prednost Sarajevu u 68. minutu, a Kvržić je izjednačio u 95. i tako osvojio bod domaćinu.

Borac je prvi na tabeli posle 10 utakmica sa 25 bodova, Zrinjski ima 21 i utakmicu manje, dok je Sarajevo na trećem mestu sa 20 bodova.

Milan Mijatović ima 36 godina i za Borac brani od leta ove godine. Karijeru je počeo u Rudaru iz Pljevlja, a branio je potom u dva iranska tima pre nego što se vratio u Crnu Goru.

Bio je član Bokelja i Dečića, a zatim i Budućnosti. Branio je u karijeri još za MTK iz Budimpešte i za Al Adalah iz Saudijske Arabije.

Dres reprezentacije prvi put je obukao 2015. godine i skupio je 33 nastupa.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Navijači Crne Gore u sukobu sa policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track