DA LI JE MOGUĆE?! I VLAHOVIĆEV TRENER JE OZBILJAN KOCKAR! Trese se Italija! Za noć uzeo 30.000, pogledajte šokantan snimak
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

ŠIRI SE SKANDAL

DA LI JE MOGUĆE?! I VLAHOVIĆEV TRENER JE OZBILJAN KOCKAR! Trese se Italija! Za noć uzeo 30.000, pogledajte šokantan snimak

Fudbal -

Veliki fudbalski skandal u Italiji postaje sve širi, pošto je u sve sada umešan Masimilijano Alegri, trener Juventusa.

Fudbal na čizmi ne prolazi kroz najsvetlije dane, pošto se, umesto o fudbalu, priča o problemu brojnih fudbalera sa kockom i klađenjem.

Pojedini igrači iz ekipa najjače lige na čizmi, čak i neki reprezentativci Italije kladili su se čak i na mečeve koje su igrali njihovi timovi.

Najviše pažnje izazvali su slučaji dvojice fudbalera Juventusa, među kojima je i Nikolo Fađoli koji je suspendovan na sedam meseci.

Sada se pojavio snimak na kojem se navodno vidi Masimilijano Alegri u kazinu.

Alegri je, prema navodima, tokom jedne noći na ruletu zaradio oko 30.000 evra, a zatim je deo tog novca, tačnije 3.000, dao čoveku sa kojim je bio te noći i preko njega uplatio tiket na kojem je prognozirao ishode utakmica Serije B.

- Ekskluzivan snimak: Alegri igra u kazinu. Svedok šalje snimak i govori nam da je zaradio veliku svotu novca i da se mnogo kladio. Ništa protiv zakona, ali moralno... Kako će pričati sa Fađolijem o klađenju - navedeno je uz objavu na kojoj se vidi pomenuti snimak Alegrija u kazinu.

Pored Fađolija koji je i sam priznao da je zbog kladionice imao velike probleme, u skandal su umešani Sandro Tonali, Nikolo Zaniolo, Nikola Zalevski, Stefan el Šaravi, Nikola Kazale i Federiko Gati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track