DAJTE IM DA PREHRANE PORODICE! Duljaj otvorio dušu o stanju u klubu i zagrmeo: Razmišljam da li će nekog da izbace iz stana
Foto: Starsport©

pobeda posvećena saši tomiću

DAJTE IM DA PREHRANE PORODICE! Duljaj otvorio dušu o stanju u klubu i zagrmeo: Razmišljam da li će nekog da izbace iz stana

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak u Subotici 3:0, a trener Igor Duljaj rekao je da pobedu posvećuju Saši Tomiću, članu njegovog stručnog štaba.

"Želeo bih da posvetim ovu pobedu našem kolegu Saši Tomiću, čija je majka danas preminula, ja kao trener i svi moji igrači mu posvećujemo pobedu jer je veoma važan za naš klub", naveo je Duljaj.

On je potom govorio o stanju u klubu.

“Postoji mnogo problema i mnogo toga mi leži na duši. Moram da kažem, PFK ne znači 'pomozite fudbalskom klubu'. Nek se ljuti kod hoće, nek se ljuti ko hoće na mene. Ovi momci treniraju, ja razmišljam da li će neko da primi platu, da ih izbaci iz stana... Ovi momci su junaci. Nek dođe ko god hoće, ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima, nek promene trenera, ali dajte im da prehrane porodicu, oni žive od toga. Morao sam to da kažem zbog njih, ne mogu da ih gledam u oči i da im pričam bajke. Hvala i navijačima što dolaze od svog troška. Odvajaju od svog džeparca od svojih usta da dođu. Ne mogu da razmišljam više da li neko ima da plati kiriju i da jede hleb od naših igrača", u dahu je pričao Igor Duljaj.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track