NAPADA ZVEZDU UZ PODRŠKU PRIJATELJA IZ PARTIZANA! Trener Lajpciga dobio NEOČEKIVANI POKLON!
Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

ZANIMLJIVO

NAPADA ZVEZDU UZ PODRŠKU PRIJATELJA IZ PARTIZANA! Trener Lajpciga dobio NEOČEKIVANI POKLON!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas igraju meč trećeg kola Lige šampiona protiv Lajpciga u Nemačkoj. "Bikove" sa klupe predvodi Marko Roze trener koji crveno-bele na pamti po lepom, jer je vodio Salcburg 2018. godine u onom sada već čuvenom dvomeču sa Zvezdom kada se srpski klub na neverovatan način plasirao u Ligu šampiona usled više golova u gostima ( 0:0, 2:2).

Nemački novinari su dva dana pre duela na "Red Bul Areni" uradili intervju sa njim i tom prilikom su otkrili da Roze na stolu drži poklon koji je dobio od prijatelja iz Partizana sa željom da pobedi beogradski klub, ne otkrivajući ni identitet osobe od koje je dobio poklon, kao ni sadržinu samog poklona.

Crvena zvezda, Salcburg
foto: EPA/ANDREAS SCHAAD

- Na stolu pred njim velika činija muslija sa jogurtom,a na ormariću paket iz Beogarada. Prijatelj iz Partizana želi mu puno sreće protiv Crvene zvezde, njegovog narednog rivala u Ligi šampiona - stoji na sajtu "Frankfurter algemajne cajtunga" i dodaje se:

- U fudbalu pokloni postoje samo van terena, priča Marko Roze, ne otkrivajući niti identitet prijatelja partizanovca, niti sadržaj paketa. Stakleni zidovi odvajaju njegovu kancelariju od kancelarija njegovih pomoćnika. Sa sofe puca pogled na veliki ekran. Odatle Roze analizira svakog narednog protivnika: "To je moj kutak gde volim da se osamim." - istakao je trener Lajpciga.

Podsetimo, nakon Salcburga, Roze je vodio dve Borusije sa puno uspeha, iz Menhengladbaha i iz Dortmunda.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track