TRENER LAJPCIGA NAJAVIO POVRATAK KLJUČNOG IGRAČA: Potrebno nam je strpljenje protiv Zvezde da donesemo prave odluke!
Foto: Roger Petzsche / imago sportfotodienst / Profimedia

Liga šampiona

TRENER LAJPCIGA NAJAVIO POVRATAK KLJUČNOG IGRAČA: Potrebno nam je strpljenje protiv Zvezde da donesemo prave odluke!

Fudbal -

Trener Lajpciga Marko Roze održao je konferenciju za medije pred meč 3. kola Lige šampiona između njegovog tima i Crvene zvezde, koji je na programu u sredu od 21 čas.

Roze je najavio da će ključni igrač Lajpciga Dani Olmo imati mnogo veću ulogu na meču sa crveno-belima, pošto se oporavio od povrede i vratio se u tim.

"Utakmica sa Darmštatom je bila važna za nas. Uspeli smo da odmorimo Ksavera Šlagera i vratimo mu energiju koja mu je bila potrebna. Sa Duduom Hajdarom i Benijem Hendriksom, koji su drugi važni stubovi i mogli su da se uvežbaju igrači ulaze u ritam. Dani Olmo će takođe imati veću ulogu sutar nego protiv Darmštata. Svi igrači osim Vilija Orbana i El Čadaja Bišiabua su u igri".

Benjamin Šeško, Lajpcig, Red bul Lajpcig
foto: Fotostand / Racocha / imago sportfotodienst / Profimedia

Roze je rekao da je dobro upoznat sa kvalitetom crveno-belih i posebno je izdvojio tri igrača.

"Naravno da smo gledali protivnika, postoje odreženi principi kada se brane, određenu orijentaciju čovek na čoveka. Oni brane svoj gol svime što imaju. Međutim, donose i dosta snage u ofanzivi. Piter Olajinka, Šerif Endijaje, Hvang In-Beom donose veliku brzinu. Imaju jaku konkurenciju. Sutra nas čeka mnogo posla. Potrebno nam je strpljenje da donesemo prave odluke".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track