OVO JE TIM CRVENE ZVEZDE ZA LAJPCIG: Da li je Barak Bahar iznenadio? Ima samo JEDNU DILEMU, a to nije Osman Bukari!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

liga šampiona

OVO JE TIM CRVENE ZVEZDE ZA LAJPCIG: Da li je Barak Bahar iznenadio? Ima samo JEDNU DILEMU, a to nije Osman Bukari!

Fudbal -

Izveštač Kurira iz Lajpciga - Aleksandar Radonić

Barak Bahar neće mnogo eksperimentisati kada je u pitanju startna postava za utakmicu Crvene zvezde protiv Lajpciga u Ligi šampiona (21.00).

Imao je određenih dilema izraelski stručnjak, razmišljao o mladom Kosti Nedeljkoviću na desnom boku, kao opciji da Osman Bukari ne bude spreman. Pitanje je i može li reprezentativac Gane da izdrži svih 90 minuta i ko bi mogao da mu bude alternativa. Ipak, formaciju 3-4-2-1 i istih startnih 11, sa kojima je igrao protiv Mančester sitija i Jang Bojsa neće menjati.

Barak Bahar
foto: Starsport

Prema poslednjim informacijama iz tabora Crvene zvezde, mada je moguće da Barak Bahar nešto promeni pred sam start utakmice, večeras će na teren Red bul Arene istračati sledećih 11 igrača.

Na golu će biti Omri Glazer, a u poslednjoj liniji kapiten Aleksandar Dragović, Naser Điga i Milan Rodić. Uz desnu aut liniju igraće Srđan Mijailović sa izrazito defanzivnim zadacima, dok bi uz levi bok trebalo da bude Stefan Mitrović. Zašto? Zato što Barak Bahar ozbiljno razmišlja i o Piteru Olajinki, koji deluje svežije i opasnije. Međutim, problem je defanziva i pitanje koliko može Nigerijac da odgovori odbrambenim zadacima, jer Stefan Mitrović uprkos lošoj formi ima iskustva iz mečeva sa Sitijem i Jang Bojsom. Tu je i Vladimir Lučić, mada je realnije da on počne sa klupe, baš zbog defanzive. Ali, sve je na Izraelcu.

Defanzivni tandem veznih igrača činiće Marko Stamenić i Hvan In Bom. Ispred njih igraće Mirko Ivanić i Osman Bukari, dok će na poziciji napadača biti Šerif Endijaj.

Šerif Endijaj
foto: www.crvenazvezdafk.com

Videćemo kako će fudbaleri Crvene zvezde večeras odgovoriti na izrazitu brzinu i snagu Red bul Lajpciga. Rekoše juče, u najavi utakmice i trener Barak Bahar i kapiten Aleksandar Dragović da će morati svi mnogo da trče, ukoliko žele da ostanu neporaženi, jer im je cilj da obraduju Delije i sve navijače Crvene zvezde. Pa, neka tako i bude.

Kurir sport / Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track