SRAMNA PROVOKACIJA ALBANSKOG FUDBALERA! Žestoka PRETNJA Piksiju i Orlovima: Ničim izazvan PONIZIO nacionalni tim Srbije!
Foto: Focus Images / ddp USA / Profimedia

zašto to?

SRAMNA PROVOKACIJA ALBANSKOG FUDBALERA! Žestoka PRETNJA Piksiju i Orlovima: Ničim izazvan PONIZIO nacionalni tim Srbije!

Fudbal -

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije ostao je još jedan korak do plasmana na Evropsko prvenstvo, te će Dragan Stojković Piksi i Orlovi morati da ostanu neporaženi protiv Bugarske kako bi stigli do smotre najboljih selekcija Starog kontinenta.

I pored toga što još nisu zvanično na Euru, reprezentativci naše zemlje već su se suočili sa prvim pretnjama i ponižavanjem. Fudbalski reprezentativac Albanije Taulant Seferi, inače rođen u makedonskom Kumanovu, odlučio se da ničim izazvan udari po Orlovima.

Prvo je naglasio kako bi voleo da igra protiv Srbije na Evropskom prvenstvu, i pored toga što se na isto i dalje nije kvalifikovao mada ima realne šanse, ali se nije tu zaustavio već je izneo prilično hrabru prognozu.

- Želim Srbiju u našoj grupi na Evropskom prvenstvu da ih pobedimo kako treba. Verujem da možemo doći do čiste pobede i to rezultatom 3:0, 4:0 ili 5:0 - rekao je Seferi i na taj način ponizio Piksija i Orlove.

Karma može biti veoma opasna, te ćemo videti da li će se Srbija i Albanija plasirati na Euro i hoće li ih volja žreba staviti u istu grupu. Ako se to desi, nema dileme da će izabranici Dragana Stojkovića Piksija imati motiv više da stignu do pobede.

Seferi je napadač Vorskle iz Poltave (Ukrajina), a trenutno igra za Banijas u Emiratima. Prethodno je bio član Rabotničkog, Jang bojsa, Volena Vinterura, Ksamaksa, Tirane i Teute.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:18

TEŠKA PROVOKACIJA NAVIJAČA ŠKENDIJE: Uneli transparent Kosovo je Albanija i zastavu Velike Albanije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track