ČUDESAN PRSTEN BLJEŠTI NA JOKIĆEVOJ RUCI! 16 karata za 16 pobeda, tu su i dijamanti, rubini, plavi safir! Vredi neviđeno BOGATSTVO
Foto: Printscreen

IMPRESIVNO

ČUDESAN PRSTEN BLJEŠTI NA JOKIĆEVOJ RUCI! 16 karata za 16 pobeda, tu su i dijamanti, rubini, plavi safir! Vredi neviđeno BOGATSTVO

Košarka -

Na ruci najboljeg srpskog košarkaša konačno je zasijao čudesan dijamantski prsten koji se tradicionalno dodeljuje osvajačima NBA titule.

Pred start utakmice Denver - Lejkersi u prepunoj "Bol areni" u Koloradu održana je svečana ceremonija na kojoj su čelnici NBA lige Jokiću i njegovim saigračima i članovima tima dodelili personalizovan šampionski prsten.

Čudo koje je bljesnulo na ruci Srbina ima 16 karata dijamanata, rubina i safira - 16 karata za 16 pobeda Denvera u plej-ofu. Prsten je okružen sa 89 crvenih rubina, koji označavaju broj poena na koji je odbarana Denvera u odučujućoj utakmici finala svela Majami. Tu su i 24 kuglice žutog dijamanta kojima je ispisan natpis Nagets i koji predstavljaju 24 godine "Bol arene".

Na jednoj strani prstena nalazi se ime i broj svakog igrača uz ispisan slogan "Bring It On."

U jednom redu je 15 dragulj iznad natpisa "Svetski šampioni" uz stari logo Nagetsa i učinak u regularnoj sezoni.

U gornjem delu prstena je i brojčanik koji se pomera od 1967. do 2023. i menja boju pozadine čela prstena iz plave u belu.

Tu je i jedan deo koji može da se izvuče iz bočnog dela prstena na kojem je izgled šampionskog banera koji je tokom svečane ceremonije podignut pod svodove "Bol arene."

Prsten je izradio draguljar sa Beverli Hilsa, a procenjuje se da vrednost ovog unikatnog prstena iznosi između 100 i 150 hiljada dolara.

Kurir sport

00:36

Nikola Jokić slavi titulu uz hit Ere Ojdanića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track