STIGLE NOVE INFORMACIJE! Poznato stanje mladog fudbalera Čukaričkog posle JEZIVE POVREDE!
Foto: @starsport

sve je jasno

STIGLE NOVE INFORMACIJE! Poznato stanje mladog fudbalera Čukaričkog posle JEZIVE POVREDE!

Fudbal -

Utakmica između Čukaričkog i Vojvodine u Superligi Srbije ostala je u senci stravičnog događaja u prvom poluvremenu. U jednom duelu sudarili su se glavama igrač Čukarikog Vojin Serafimović i fudbaler gostiju Norman Kembel.

Deblji kraj izvukao je igrač "Brđana" koji je obliven krvlju odvezen kolima hitne pomoći, a scene sa pomenute utakmice definitivno ne želimo da vidimo bilo gde, a kamoli na sportskim borilištima.

Vojin Serafimović
foto: Starsport

Ipak, iz kluba sa Banovog brda stižu ohrabrujuće vesti, a to je da je mladi defanzivac pušten na kućno lečenje i da je njegovo stanje stabilno.

- Serafimović je zaradio pet kopči na glavi. Dobro se oseća, neće biti problema. Najvažnije je da je pušten na kućno lečenje – saopštili su iz Čukaričkog.

Trener domaće ekipe Igor Matić ima samo reči hvale za momka iz omladinske škole učesnika Lige Konferencije.

- Najbitnije je u ovom trenutku da on bude dobro, a kad se vrati na teren siguran sam da će još jače i bolje raditi i da će njegova karijera ići samo uzlaznom putanjom - rekao je Matić.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track