RONALDO NASEO NA BRUTALNU PROVOKACIJU NAVIJAČA U SAUDIJSKOJ ARABIJI! Portugalac POBESNEO i REAGOVAO, u sve se umešala i Georgina!
Foto: Printscreen

ZANIMLJIVA SCENA

RONALDO NASEO NA BRUTALNU PROVOKACIJU NAVIJAČA U SAUDIJSKOJ ARABIJI! Portugalac POBESNEO i REAGOVAO, u sve se umešala i Georgina!

Fudbal -

Slavni Portugalac Kristijano Ronaldo naseo je na provokacije navijača Al Etifaka.

Fudbaleri Al Nasra plasirali su se u četvrtfinale Kupa Kralja pošto su nakon produžetka savladali Al Etifak rezultatom 1:0.

Junak meča bio je Sadio Mane koji je u 107. minutu posigao gol za pobedu svog tima i plasman u narednu rundu.

Iako nije bio na svom prepoznatljivom nivou na ovom meču, u centru pažnje ponovo je bio Kristijano Ronaldo.

Naime, u finišu regularnog dela meča navijači Al Etifaka počeli su da provociraju Ronalda skandiranjem "Mesi, Mesi..." I Portugalac je naseo.

Jednostavno, nije mogao da se suzdrži. Nabacio je kiseli osmeh na lice, stavio prst na usta i pokazao im da ćute. Nakon njegove reakcije, ime osvajača Zlatne lopte još glasnije je odzvanjalo stadionom.

Ipak, Ronaldo je na kraju uz pomoć Manea uspeo da ućutka navijače. Naime, kada je Mane postigao gol za trijumf svog tima zajedno su došli do tribine na kojoj su bili protivnički navijači i pokazali im da ih više ne čuju.

Na stadionu je bila i Ronaldova izabranica Georgina i nije joj bilo prijatno dok su navijači skandirali "Mesi, Mesi", pa je i sama reagovala.

Ronaldo
foto: Printscreen

Ona je na svom Instagram storiju objavila Ronaldovu fotografiju sa meča uz emotikon srca.

Kurir sport

00:49

RONALDO JE LJUDINA! Kristijano ipak ispunio san dečaku sa dirljivom porukom, ALI TO NIJE BILO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track